Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
Gyuszi83 #37574 üzenetére
60 hibás és áthelyezett szektor mellett annak a lemeznek működnie kell. Az meg természetes, hogy a regenerálás után RAW lett (vagy inkább unallocated space), mert maga a folyamat abból áll, hogy végigcsapja az egész partíciót egy megadott mintázattal, akár a nullával is, és egy visszaolvasással ellenőrzi a szektorok épségét. Bár én az egész lemezes újrainicializálás híve vagyok, ha már logikailag összegubancolódtak a dolgok.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Gyuszi83 #37574 üzenetére
nekem is volt anno ilyen vinyóm
azt csináltam hogy próbálgattam és leválasztottam elsőre 60 gigát
azt nem formáztam, a többit meg azóta is használja az akkor főnököm, aki már azóta volt főnököm lett
neked is javaslom hogy nyisd össze a partíciókat, majd vegyél le belőle 50 gigát és próbáld formázni a többit.
nekem anno működött és még most is megy így a vinyó...
nem egy szakszerű megoldás, de működőképes megoldás.ui.: ha meg nem lenne elég az 50 giga "leválasztása" akkor növelheted a leválasztandó méret.
vagy így ahogy ahogy van és marad a vinyó 200 gigásnak, vagy akkorának amekkora jelenleg is, ha így működik
max a megmaradt partición nyomj egy teljes formázást...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest