- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
Tapintásra jó forró volt az 50 fokosnak jelzett HDD-m, de akkor a venti nem volt rajta, ráadásul egy rosszul szellőző házban volt.
(#33099) beldeczki
Szóval nem elég hogy már egyszer becserélték, de most a gariwinyód is gyengélkedik.
Nálam először csak néhány gyenge szektor volt, majd heteken belül meghaladta az ezret, végül működésképtelenné vált.
Szerintem mielőbb meg kéne tőle szabadulnod. Nehogy az adataid elvesszenek. Jó egy nagy hulladék a HD103SJ.
Én garanciálisan cseréltettem, és a bolt volt olyan rendes, hogy kérésemre egy WD-t adott helyette, 2 év garival.
(#33100) StSanya
Nálam bekapcsoláskor minden biosban kijelzett hőérték megegyezik a szobám hőmérsékletével. A windowsos értékek is olyasmik. Kivéve a hűtött vinyó: az úgy 5 fokkal hidegebb. -
StSanya
senior tag
Szerintem meg nem a Sentinel-el van a probléma, hanem a hőfok szenzorral. A Sentinel csak kiírja az értéket, amit az érzékelő jelez. Régen voltak, főleg Samsungnál ilyen szériák, amik következetesen alámértek.
Amúgy a Sentinel-en van olyan, hogy (érték)eltolás. Bekapcsoláskor, hidegen a környező ház hőmérsékletét kéne mindenképpen kiírnia a meghajtónak is, a különbséget kéne eltolással hozzátenni a meghajtó által kiírt hőmérséklethez.
(Példa: Pontosnak, hitelesnek mondható alaplapi dióda hidegen, bekapcsoláskor 20 C-t mutat, a HDD meg 15 C-t. Ekkor a Sentinelben +5-el eltoljuk a HDD hőmérséklet értéket pl. a "194 Disk temperature" SMART értéknél.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged