Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_DiEGO_ #28422 üzenetére
Hali!
Köszi,hogy foglalkoztál a problémámmal.Az a helyzet,hogy két laptopom van,asztali gépem az nincs. Azon meg gondolom "egyenrangúak" a csatlakozok,mindegy,hogy melyikbe dugom.
A hdd-ket használom tévén is,azokról nézek filmet. Annyi,hogy ott használok egy usb hosszabbítót,hogy ne a tévé bemenete kopjon ki a sok csatlakoztatásról. Viszont ma észrevettem egy dolgot,pedig már két éve nálam van a tévé. A tévén két usb bemenet van. És csak most vettem észre,hogy a manual szerint a kisebb adathordozókra(pendrive) bármelyik használható,viszont hdd-re csak az egyiket,a 2-es számút javasolják,mert lehet,hogy csak az ad neki kellő tápellátást.Megnéztem közelebbről a tévét is,és tényleg ott van az egyik usb bemenetnél zárójelben,hogy hdd. Ez okozta volna a gondot? Mert előző nap a szgépről levéve a hdd-t még semmi baja nem volt,és másnap bizony a tévére csatlakoztatva vettem észre a problémát.
Kérdés: Van négy db 2.5"-os külső hdd-m,amiket két évig abba az usb bemenetbe csatlakoztattam ami papíron nem alkalmas rá,mert elméletileg nem ad elegendő tápellátást nekik. Viszont 2 évig tökéletesen működtek ezen a csatlakozón! Ettől függetlenül lehet,hogy ez volt a gond,és két évig egész egyszerűen csak szerencsém volt ami tegnapig tartott és ez miatt adta meg magát az egyik hdd?
-
_DiEGO_
őstag
válasz
_DiEGO_ #28422 üzenetére
No ki és leszedtem a képek erejéig ! Önállóan Mobil telók töltésére is is alkalmas
, de hogy van elég graft benne - az adapterét is mutatom ... szóval ebbe jön bele a külső HDD és ezen keresztül megyen gépbe ... még nem olyan külső HDD nálam ami nem indult volna el egyből
jah és ez nálam az USB3 portba megyen
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- OLED monitor topic
- SkyShowtime
- League of Legends
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3600, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest