- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
liksoft #24720 üzenetére
Amikor elkezdtem piszkálni a HDD-t a megvásárlása napján este, a HDD Sentinel szerint ment összesen 9 órát. Gondolod, hogy valakinek így is a személyes adatai lehetnek rajta? Szerintem nem. De, hogy őszinte legyek nem is érdekel! Nyilván csak a saját károm lebeg most szemem előtt :-( Az eladó elérhetetlen... persze a címe megvan, de közben megnéztem az nekem az ország másik vége! 482 km! Ha üzemanyagot + matricát összeadom, kijön egy olyan összeg, amit eddig ráköltöttem erre a sz@rra, ráadásul annyiért már vehetek egy másikat.
Amennyire csak tőlem telt én mindent kipróbáltam, ami neten fellelhető volt, egyik sem vált be... viszont láttam egy kis eszközt kemény 6 dollárba kerül, amivel tudom piszkálni a vinyót. Ez azért nem az a technológiai igény, amiért a HDD árát vagy annak a többszörösét el kellene kérni, főleg, hogy az adatok törölhetők.Igen értem... a 6 dolláros eszköz mellé 15-20 év tapasztalata sem árt, amit meg kell fizetni. Ezt meg is tenném, ha érdekelne mi van rajta. Engem csak a vas érdekel, meg persze a károm :-/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Küszöbön az androidos PC-k
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest