Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
djculture
üzenetére
A saját gépemben SSD-t használok, sőt a laptopomba is most tervezek egyet, mert elég durva sebességgyorsulást hoz, csak azért nem vettem még bele, mert szükség van az optikaira is, aminek a helyére tudnám átszerelni a HDD-t.
Szóval a különbséggel tisztában vagyok, de azzal is, hogy ez a gép csak netezésre, szövegszerkesztésre, e-mailezésre, esetenként filmnézésre lesz használva, semmi többre, így feleslegesnek érzem RAID-et építeni bele... A fontos adatokról egy progi időnként mentést készít egy másik gép megosztott meghajtójára.liksoft: Amit írtál logikus, de ez nem megoldható úgy, hogy egyik partíció swap+temp+cache, másik partíció a rendszer, harmadik pedig az adatoké? Majdnem ugyanott vagyok, mert így sem szemetelődik tele a rendszerpartíció, legfeljebb egy hajszálnyit lassabb, mert ugyanazt a fizikai meghajtót kell használnia temp fájlokhoz, mint amiről a rendszer fut. De mint fentebb írtam, nem lesz megterhelő feladatokra használva a gép. Sőt a swap kikapcsolása is megfontolandó, mert 2 giga ram ezekhez bőségesen elég XP alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robot fűnyírók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest