Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Poplacsek #18826 üzenetére
A főnököd helyében azonnal kirúgnálak, ha egy éles rendszeren kezdenél kísérletezni.
Majd ha meglesz a csereHDD, arra megpróbálhatod átmásolni a rendszert, mert ha nem sikerül, még mindig vissza lehet tenni az eredeti HDD-t.
Egy általános Image Restore progi nem fájlszinten ment, ezért mindegy, hogy mire formázod a HDD-t, úgyis lerombolja, és visszateszi az eredeti fájlrendszert. Sőt, szektor szintű mentéskor még a töredezettség is pontosan ugyanúgy visszakerül.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Poplacsek #18826 üzenetére
Nem. Olyanokat kérdezel, hogy inkább nem javasolom a munkát. Keress meg szakembert, és bízd (bízzátok) meg a munka elvégzésével. A gép installálása nem olyan mint egy sima asztali gépé. Van neki egyedi drivere is, illetve a program kérhet olyan hozzáféréseket, melyeket nem biztos, hogy be tudsz állítani. A gyártó cégtől meg iderendelni egy szakembert aki újra felteszi az OS-t, hát.... szerintem nem két fillér. (Mentettem már meghibásodott ipari PC drive-ot, ott is ez volt a helyzet. Egy rossz mozdulat, és repülővel jön a segítség - horror áron.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest