- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #18454 üzenetére
Végül sikerült feltelepíteni. De ezt a szenvedést! Szerintem csak mákom volt hogy felment
A megoldást az jelentette hogy mivel az eredeti partícióra nem ment fel,
utána win telepítőből töröltem, de ugyanolyat hozott létre mint ami volt (egy 100MB-os rendszer + egy 30GB-os Primary), ezért erre se ment fel,
ezután egy progival töröltem ezeket és csináltam egy 30,1GB-os Primary partíciót, erre se ment fel,
ezután win telepítőből újra töröltem, és létrehoztam a telepítővel partíciót,
ezután megint olyat csinált mint az eredeti (egy 100MB-os rendszer + egy 30GB-os Primary) de most kihagyott valamiért 1MB helyet! azt nem partícionálta le.
gondolom mert most előzőnek egy másmilyen volt rajta (a 30,1GB-os), aztán biztos másabb lett kicsit a szektorkiosztás, és erre elsőre felment.Ez valami katasztrófa!
Arra gondolok, hogy mivel manuálisan állítgattam a partíciók méretét, a partícionáló progi nem pont akkorára osztotta fel a vinyót mint kellett volna, és egy olyan méret maradt Primary partíciónak ami kavart okozott a telepítőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Wd blue 750gb 2.5 hdd
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged