- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
El Kebir #18325 üzenetére
Így teljes az idézet:
" De hosszútávon üzemszerűen, /ne adj isten 24/7-ben/ nem!
Ezek szélsőségek. Szerencsés véletlenek. Egyedi esetek."Te egy kivétel lehetsz. Ha majd 100-ból 95 így működik akkor elfogadom.
Talán abban egyetértünk hogy a chieftec jó táp.
És mint olyan, egy "jól megépített 400W-os tápegység"-nél egy jól megépített 850W-os tápegység csak jobb lehet.Az hogy Te 100 W-os táppal üzemeltetsz egy szerverfarmot ok.
Magánügyed.
Érthető okokból nem adhatok ilyen tanácsot senkinek!Az, hogy segítek valakinek és időnként jön valaki és betámad, hogy miért mondom ezt vagy azt, zavar mert az időmet emészti feleslegesen.
A tanácsom helytálló és a tapasztalataimon alapszik ezért fen tartom.
Ha más a véleményed mond el a kollégának és majd dönt, hogy mit fogad meg.Az ilyen viták elkerülésére írom , hogy:
Szerintem...
-
liksoft
nagyúr
válasz
Ebben tökéletesen igazad van.
Sajnos winchester esetében sem tudok tanácsot adni, mert ami ma megjelenik nálam mentésre, már régen nem kapható, és azt sem tudom mekkora mennyiségből jön. Így csak azt tudom megadni melyik széria lesz várhatóan mentéses szempontból kézben tartható, valamint milyen egyéb tulajdonságok alapján mit mire célszerű használni. De ez sincs kőbe vésve.
Ha valakinek meghalt egy winyója, legtöbbször kijelenti az a gyártó szamóca, és megy a másikhoz. Legtöbbször a halálozás okának kiderítése nélkül. Ő is tud tanácsot adni, mit vegyünk és mit ne. Ha valaki leírja, hogy milyen tápja van, és a config is szerepel mellette, akkor lehet gondolkodni, latolgatni. De amíg csak teljesítményben "utazunk", addig a túlbiztosítás több mint a válogass és válassz. Én legalábbis így érzem.
-
El Kebir
őstag
válasz
jó példa erre:
chieftec 400W cserélése Deer 450W-ra van értelme egy korrektebb tápegységet egy nagyobb de bizonytalanabb minőségűre cserélni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest