Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Idővándor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
liksoft #13907 üzenetére
Az erősítős dolgot több dolog is okozhatta. Nem megfelelő földelés, vagy csak simán a visszacsatolásod volt rossz, esetleg rossz építés okán az keletkezett. Ez per-pill tök8.
Én is csináltam régebben erősítőket, nekem is volt olyan, hogy az előerősítő és a végfok külön-külön szépen szólt, de együtt gerjedt mint a veszedelem, mert nem volt azonos a föld potenciálom.De itt most megint az van, hogy pár napja vagy 3 topicban is feltettem a kérdést, hogy az a gyenge szektor mi a fene, erre síri csend és hullaszag. Majd amikor megtalálom a megoldást, és gondolom jó fej leszek, beírom a tennivalókat, jön valaki és elkezd óltogatni.
Ha annyira szókpozni akarsz nézd meg a 230-at is vele, és ott az 50 Hz-et, ha megtalálod abban a zajtömegben.
De ennek nem értem mi köze van ahhoz, hogy egy több mint 30e-s táp elbír-e 1 ágán 4 vinyót?!
Ui.: Te nem HD Sentineles fejlesztő vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest