- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
jenko
tag
Sziasztok, hdd probléma, csak hosszú a bevezetés:
Nyomtatni szerettem volna, de nem volt bedugva a nyomi (HP LJ1010) usb-je. A bekapcsolt állapotban lévő nyomtatót csatlakoztattam, mire az elküldött anyagot kinyomta, viszont ettől a pillanattól kezdve a gép belassult, néhány másodpercenként akadozni kezdett (még az egérmozgás is szaggatott!). Mindenesetre ezekután otthagytam a gépet letöltésre vagy két órára. Hiba volt.
Mire visszatértem, vagy 100-szor indíthatta újra magát, a wint betölteni nem tudta. Safe mod sem műkszik.
Live xp-t beraktam, boot cd-ről, tcmd látja a ''d'' partíciómat, a rendszert nem!
Kivettem a vinyát a gépből, beraktam másikba slave-re jumperelve. A teljesen más gép rendszervinyójáról win betöltés közben kifagy ha benne van az én vinyóm, ha viszont kiveszem tökéletesen működik.
Hogy tudjam lementeni a megmaradt d partíciómat?
Live xp alatt nem működött a pendrive-om, pedig már arra gondoltam, hogy a teljes adatmennyiséget úgy fogom leszedni.
DOS? de az meg nem kezel ntfs-t csak vmi furfanggal, huhh de ideges vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Samsung 980 500GB
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest