Hirdetés
- potyautas: Nóta állj!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Megnéztem active smart-al, és a következő a hibaüzenet :
Reallocated sector : 1 (a 253 helyett) Tehát ezzel az eggyel van vmi probléma. Ez mit takar az a valóságban. Tehát ha az active smart ezt az egyet írja hibásnak, akkor mi a probléma? Tudja vki?
OFF: Igen, vettem egy tudottan rossz vinyót, de mivel a célra részben megfelel (adathordozás Pest-vidék), ezért nekem megérte. Ha pedig tudok hozzá esetleg majd alkatrészt, akkor meg biztosan megérte! De addig is így használom.
Szerintem az írási résszel lehet benne vmi gond, mert ha egyszer fel tudja írni a winyóra az adatot, akkor utánna szépen leolvassa, de írásnál néha megakad. Ja, és nem mindig ugyanazon helyen akad meg az írás, szvsz felülethibára nem igazán gondolok, de ez csak az én egyszerű következtetésem. Annyira nem értek a winyókhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Filmvilág
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Haditechnika, harcászat
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- potyautas: Nóta állj!
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest