Új hozzászólás Aktív témák

• kalidor55

tag

válasz Norby-007 #26080 üzenetére

én gtx 960-assal tolom a 4k filmeket tv-re! és simán megy!,10-15% prociterhelés melett, 775-ös platform, xeon proci. azaz, vannak mikroakadások és képszétesések olykor, de ez valószínű, hogy nem a kártya hibája, csak még nem jöttem rá, hogy mi... :W de, átvittem a gyerekem gépébe a karit és ott akadásmentesen játszotta a videokat a gtx960-as és semmi képszétesés, teljesen jól megy minden!, viszont!, ha jól tudom, a 980-asok nem támogatják a hardveres rásegítést 4k-hoz? a gyereknek is ilyen van! és igaz játsza a 4k filmeket, de törölgeti a proci a homlokát,kb 80% prociterhelés van. mert izomból kell neki egyedül melózni a 4k-án a videokari nem akar besegíteni! szerencse, hogy erőmű van a procifoglalatban, i7-es, 4,5 gigára megcibálva.azért, majd okosabbak véleményét is várd meg, hátha van valami középút, vagy segítség a kártyádhoz? én a kártyám a gtx960-ast 15 ruppóért vettem! nekem nagyon bejön, filmezés terén! játszani nem szoktam, de a gyerek tesztelte játékon is és azt mondta, hogy, nem rosz azon sem. remélem segítettem? :F

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák