Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalidor55
tag
válasz
Norby-007 #26080 üzenetére
én gtx 960-assal tolom a 4k filmeket tv-re! és simán megy!,10-15% prociterhelés melett, 775-ös platform, xeon proci. azaz, vannak mikroakadások és képszétesések olykor, de ez valószínű, hogy nem a kártya hibája, csak még nem jöttem rá, hogy mi...
de, átvittem a gyerekem gépébe a karit és ott akadásmentesen játszotta a videokat a gtx960-as és semmi képszétesés, teljesen jól megy minden!, viszont!, ha jól tudom, a 980-asok nem támogatják a hardveres rásegítést 4k-hoz? a gyereknek is ilyen van! és igaz játsza a 4k filmeket, de törölgeti a proci a homlokát,kb 80% prociterhelés van. mert izomból kell neki egyedül melózni a 4k-án a videokari nem akar besegíteni! szerencse, hogy erőmű van a procifoglalatban, i7-es, 4,5 gigára megcibálva.azért, majd okosabbak véleményét is várd meg, hátha van valami középút, vagy segítség a kártyádhoz? én a kártyám a gtx960-ast 15 ruppóért vettem! nekem nagyon bejön, filmezés terén! játszani nem szoktam, de a gyerek tesztelte játékon is és azt mondta, hogy, nem rosz azon sem. remélem segítettem?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest