Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
sziasztok,
60, nagyon max 75cm-es hűtőt keresek, aminek van jégadagolója, de nem igazán járok sikerrel. létezik egyáltalán ilyen, vagy unikornist keresek és ez csak a 80+ szélességű készülékekben van?
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz peppe79 #45095 üzenetére
Én nem tudom, mit kellene még csinálni, kicseréltük már a tető szigetelést, 30 centi Ytongra raktam 15cm nikecellt, új ablakok vannak, de ha nem klímázok, 28 fok van a házban lehúzott redőnnyel. Még élhető, de két hét múlva 30 felett lesz.
-
fogtunder
nagyúr
A tetőtér be van klímázva, de azt éjszaka nem járatom, reggelre pedig rohadt meleg lesz, felénk éjszaka se megy 26 fok alá kint a levegő sajnos. 5 éve, mikor beköltöztünk, a földszint vállalható volt klíma nélkül is, most már nem az, muszáj lesz azt is megcsinálni, csak egyrészt pénz, másrészt már így is tele van a ház kültérikkel. De valamire úgyis el kell költeni a bónuszt...
-
fogtunder
nagyúr
válasz gabikiraly2 #45117 üzenetére
Ezek a gépek nem tudnak jól keleszteni, tapasztalatból mondom, a házi kenyérsütés időt igényel, ezt nem nagyon lehet kikerülni, a kelt tészta egyik lényeges pontja, hogy a kezeddel érzed, mikor jó. A ciabattat be szoktam dobni a keverőtálas gépbe, mert azt csak össze kell dolgozni, minden mást kézzel, aztán sütő, jénai tál. Egy vastag pizzasütő kő kell inkább a sütőbe, hogy egyenletesebb legyen a hőleadás
-
fogtunder
nagyúr
Porszívóból mit érdemes venni max 50-ig? Inkább jó legyen, mint olcsó, régen volt egy második szériás LG porzsák nélküli, azt szerettük, most egy Philips van, azt nagyon nem. Ha lehet, megint tartályosat vennék, de ha nem jók a mostaniak, akkor el tudok tekinteni tőle.
Tudom, hogy Dysont kellene venni, de az méregdrága és nem tudom rá lehet-e rakni a gyerek orrszívóját.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
engem mondjuk ez pont nem érdekel, a porszívó nekem egy funkcionális eszköz, nem a nappaliban fogom kiállítani. a mosógép detto, mosókonyhában van, pont nem érdekel, hogy néz ki. amúgy anyós azt vett, rondának nem mondanám. sütőnél, főzőlapnál már nézem azt is, hogy néz ki.
-
fogtunder
nagyúr
Megjött a Miele C2, kb egy hipertérugrás az előző Philpshez képest. Lehet unalmas a design, de legalább érződik, hogy normálisan megcsinálták.
A kérdés, hogy milyen porzsákot vegyek bele?
-
fogtunder
nagyúr
én azt szoktam csinálni, hogy amíg felmelegszik, légkeverés, utána vissza alsó-felsőre, majd ha kell pirítani a végén, akkor megint légkeverés.
amúgy ugyanaz a tapasztalat, nagyon pirulnak/égnek a dolgok légkeverésen. nem értem, miért az volt a megoldás a receptekben, hogy ha légkeveréses a sütő, akkor -20-30 fok, és nem a légkeverés mellőzése. mintha kötelező lenne használni.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
nem tudom, én ezt még nem tapasztaltam , mondjuk a legtöbb esetben alacsony hőfokon, lassan sütök húsokat üveg, vagy öntöttvas edényekben, pont az egyenletes hőleadás miatt, illetve van bent egy pizzasütőkő is állandóra, a sima pizza is egyenletesen szokott sülni. az nyilvánvaló, hogy jobban, egyenletesebben fűti fel a sütőteret, csak nem szeretem úgy hagyni a sütés teljes időtartamára.
-
fogtunder
nagyúr
válasz farkas-j #45603 üzenetére
az lehet, hogy csak két év garit andak rá, de nekem két LG hűtőm is van, az egyik 8, a másik 5 éves, soha hozzájuk se kellett nyúlni és a fiatalabbik az tényleg abszolút nofrost, soha nem jegesedett, mindkettő csöndes is. a garázsban lévő Electroluxhoz (10 éves kb) szintén nem kellett hozzányúlni, de hiába van ráírva a nofrost, nem tudja hozni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik