- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Whirlpool BSNF 8452 OX hűtőnk, és az asszony szeretné jól kitakarítani.
Szégyen, nem szégyen, de nem jövünk rá, hogy a kihúzható rekeszeket (hús, zöldséges) miképp lehetne szétszedni, hogy az illesztésekből is ki lehessen takarítani a szennyeződéseket.Valakinek lenne valami ötlete? Google-n nem sikerült találnom semmi érdemlegeset.
[ Szerkesztve ]
-
GyureX
tag
válasz #40553216 #23914 üzenetére
Megmondom őszintén, még sose volt mosogatógépünk, szóval nem tudom mi az ami esetleg bullshit a specifikációkban.
Egyébként először ezt a típust néztem, csak inoxban, de árban ugyanannyi mint a másik. Látom, hogy fehérben 10-15 ezer Ft-tal olcsóbb, viszont a konyha összképe miatt csak inox jöhet szóba. Utána jutottam el a kiszemelthez, hogyha egy áron vannak, akkor 6l fogyasztást a 9.5l-hez képest jobbnak gondoltam plusz a kettővel több program módot.
Az evőeszköztálca elkerülte a figyelmemet, de mondom, én tök fogalmatlan vagyok ebben a témában. A hagyományos evőeszköztartó, ami a másikban is van, nem olyan hatékony?
Azért is írtam ide, hogy a nálam okosabbak véleményét kikérhessem, és ha úgy van, engem meg lehet győzni észérvekkel.
-
GyureX
tag
Sziasztok!
Asszonykának, illetve magunknak vennénk egy mosogatógépet, egyelőre eddig ez a befutó: WHIRLPOOL WFO 3T223 6P X
Milyen véleménnyel lennétek róla?
Ahogy nézem a +2 éves garanciáról lecsúsztunk, de speckókat böngészve ez tűnik a legjobbnak ebben az árkategóriában.
Vagy van esetleg jobb alternatíva? Ami fontos, hogy minél kevesebb vizet fogyasszon, halk legyen (relatív persze, hogy mi számít halknak ) illetve a++ minimum. Ha kicsit drágább (+10-20 ezer Ft) az még belefér, de az se gond, ha olcsóbb.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
GyureX
tag
válasz #94529552 #22805 üzenetére
Minőségre ezek is hasonlók? Porzsákhoz nem értek.
1 éves gyerkőc előszeretettel tolja a porszívót, és odáig van a kiáramló levegőért. Persze nincs neki nagyon engedve, de olyan porzsákot szeretnénk, ami megbízható, és megfog lehetőleg mindent.
Melyiket ajánlanád, ha választani kéne?
-
GyureX
tag
Sziasztok!
Van egy Bosch BGB45331 porszívónk, és szeretnénk porzsákot venni bele, de mielőtt megrendelném, lenne egy kérdésem.
Gyárilag ezt ajánlják hozzá, viszont én találtam egy ilyet is kb egy ezressel olcsóbban.
Kérdésem az lenne, hogy van különbség a kettő (BBZ41FGALL/BBZ41FG) között vagy ugyanaz a két termék és csak a csomagolás más, vagy az all végződésű esetleg egy újabb széria, ami nem befolyásol semmit?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik