Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Padree
senior tag
Okés, köszönöm, megértettem.
Átgondolom a dolgot.
(A high-end dologhoz: kerékpárt is lehet kapni 2millió forintért, de egy 50ezres drótszamárral is el lehet közlekedni - persze ebből sem vennék 25ezres kínai ócskavasat.)
Vannak belépőszintű ajánlott eszközök, konkrét típusok (lejátszó, erősítő, hangdoboz)? Akár használtan.
Egyébként kompakt rendszerben jelenleg nem találtam olyat ami tud MKV-t is. DivX, USB-ről lejátszás, HDMi már elég általános. Gondolom kell még egy kis idő (fél év - év) míg megjelennek / elterjednek azok az eszközök is.
szerk: ATi 4670 VGA tud hangot küldeni HDMi-n, van a kártyán erre csip.
-
Padree
senior tag
Helló!
Sry ha rossz helyre írom, nem igazán találtam más általános gyűjtő topikot. Nem kimondoottan erősítőről lenne szó hanem komplett (kompakt) rendszerről.
A helyzet az, hogy van egy öregecske JVC HiFi tornyom ami jóformán már semmit sem játszik le, csak a rádiót, gyűri a magnószalagot, még a bolti CD-ket sem olvassa, a "Phono" bemenetre kötött hang pedig csak sistereg. Emellett van egy szintén nem fiatal LG DVD játékos, sima, nem DivX-es. Valamint egy FullHD LG LCD TV. Kevés pénzből szeretnék valami normális megoldást: 5.1-es hang + DVD lejátszás DivX és MKV is jól jönne lehetőleg a rendszerre kötött USB-s vinyóról (azt nem tudom létezik-e már ilyen kompakt rendszer - elvileg lenne rá igény szerintem, kérdés h a gyártók észbe kaptak-e ilyen téren?), nem szeretnék 4-5 külön dolgot megvenni hacsak nem lenne úgy olcsóbb - de azt nem hiszem. Sajnos nincs többszázezrem a dologra, de nem is high-end cuccot szeretnék, valami "olcsó de még jó" kellene, régebben volt ilyen úgy tudom - fadobozos Orion cimkés 5.1 hangfal a Geniustól, vagy Grundig vagy melyik kis cég nevén futott valami egész korrekt kis rendszer
, hozzá egy mindent bele (DivX MKV USB HDMi) DVD játékos - ilyesmire gondoltam, vagy egy kompakt rendszerre.
Kérek valami kis segítséget! Mit lenne érdemes?
Aktív témák
- Eladó GARANCIÁLIS Razer Barracuda X Quartz Pink
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- BenQ MW523 DLP 3D Projektor, Újszerű, 3000 ANSI lumen + 3D szemüvegek + Ingyen posta, ÁRCSÖKKENTÉS
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest