Hirdetés
Aktív témák
-
Termi16
őstag
Ezek közül mind jobb, mint a jbl e80. Az csak akkor lehet megfelelő, ha valaki csak döngetni akar. ES30-at használtam én is frontnak 1 hétig nyaralás alatt, a kisebb dalik helyett előre biztos ezt venném. Ha valakit érdekel, meg lehet nálam hallgatni.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Termi16
őstag
Ezt a hány utas a hangfal témát el kéne felejteni. Kit érdekel? Hallgasd meg, ha tetszik, akkor nem mindegy? Amúgy sem igazán számít ebben a kategóriában szerintem.
Engem annó JBL ES vs Studio széria közötti választásnál mindenki az ES-re terelt, aztán meghallgattam őket egymás mellett, és tényleg ES lett, igaz a 90-es.
Ha mégis Studio-n gondolkozol, az Örs Vezér téri MM-ban van egy pár kiállított 100k-ért. Ha más nem, meg tudod hallgatni.
-
törölt tag
A többutas természetesen jobb de az csak 1 tényező a sok közül, ami miatt jó hangja van az adott hangdoboznak,sőt: olcsóbb kategóriában jobb kétutast venni mert az olcsóbb 3 utasok hangváltói felejtősek, inkább rontják a hangképet.
Olyant nézzél ami 2-3 év mulva is kapható lesz,ES szerintem annyira elterjedt hogy használtban is kedvező áron kaphatsz hozzá centert és ES20-at is. -
-
Termi16
őstag
Én ennyiért biztosan nem Wharfit vennék, de meg kell hallgatni.
200k-ból újonnan kijön kb egy JBL ES80-as szett, vagy Dali Concept 6, esetleg használtan sokkal jobbak is.
Jut eszembe: Valaki rendelt már esetleg ettől a német bolttól?
35 euró fejében kihoznának nekem egy subot, így lehet, hogy onnan fogok vásárolni, ha nem találok megfelelőt használtan.[ Szerkesztve ]
-
Termi16
őstag
Sorry, azt hittem Dali.
Engem nem győztek meg a Wharfik, bár pont ezt szerintem még nem hallottam. Mindenképpen nézz el hallgatózni, ha lehet. Nekem nem szimpatikus, de végül is te hallgatnád!
Szerintem az Onkyo 609 ennél jobb szettet érdemel egyébként.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest