Hirdetés
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Aktív témák
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #28775 üzenetére
Az új polkoknak tényleg olyan hangja van ahogy leirtátok, kell neki 25-30 óra és teljesen megváltozik a hangzása. Mivel ár-érték arányban a Tsi-k elég jó helyen vannak, mondhatni sosincs a Steamnél használt doboz, amikor én voltam pl éppen egy új 400-ast csomagoltak ki és förtelmes hangja volt, ehhez képest a többi hangfal valóban klasszisokkal jobb.
-
Detergens
csendes tag
válasz
bajnokpityu #28775 üzenetére
Harminc plusszos vagyok, gyerekkorom óta folyamatosan sok zenét hallgatok. Nincs vájt fülem, de az alapvető jellegbeli különbségeket meghallom, azt hiszem. Kicsit féltem is, mikor elmentem hallgatózni, és számomra volt a legmegdöbbentőbb, hogy mennyire más a különböző dobozok hangzása. A streamaudiós faszi csak mosolygott, amikor mondtam, azt mondta, hogy szinte mindenki hallja a különbségeket, a fickó tök normális, objektív, visszafogott volt.
És itt van a lényeg, amit itt mindenki hangsúlyozott, hogy vásárlás előtt el kell menni és meg kell hallgatni a dobozokat, mert jellegbeli különbségek vannak, egy adott kategórián belül nem biztos hogy van olyan, hogy jobb vagy rosszabb, csak egyszerűen más. Pedig pont ezt az utat akartam megspórolni (Nyíregyházán lakom), gondoltam az itteni véleményekből megtudom mi lesz nekem jó. Nincs mese, meg kell hallgatni a kiszemelt kategóriát, és választani.
Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest