Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- moongoose: Hajópadló(nem parketta) felújítása a realítások talaján maradva!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
A Félix66 által meghallgatott 10 millás rendszerhez képest mindenképpen nagyon durva kompromisszumokat kell kötnie, ha 400e Ft-ból akarja megoldani a hangzást, és a kérdés az, hogy mi az elviselhetőbb kompromisszum: A több csatorna hiánya, vagy a még sokkal rosszabb hangminőség? Erre nincs univerzálisan "jó" válasz, teljesen egyéni dolog, hogy kinek melyik megoldás elfogadhatóbb.
Én azt mondom, hogy érdemes komolyan elgondolkodni a sztereo rendszeren, mert egyáltalán nem magától értetődő, hogy hosszú távon nagyobb élmény 5.1-es zenei hangsávot gyengébb hangszórókon hallgatni, mint inkább a 2.0-t lényegesen jobb hangszórókon.(400e Ft mínusz egy házimozi erősítő ára öt hangfalra elosztva nem túl sok. Én pl. ennyi pénzből még nem mernék zenére sokcsatornás rendszert venni. Egy számomra kellemes hangú sztereo viszont már kihozható belőle, ha használt termékek is szóba jöhetnek, akkor főleg.)
Aktív témák
- Yettel topik
- Asztalos klub
- Milyen egeret válasszak?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Politika
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest