Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
A Pioneer nem alkalmas HDMI 1.4 csatlakozásra,Yamaha az alaklmas ugyan de nem ismeri a HD hangokat,nem engedi át a HDMI-t kikapcsolt állapotban és egyáltalán hangot sem vesz le róla csak a Pioneer 1-el nagyobb testvére,a VSX 520,de az viszont csak bekapcsolt álapotban adja át a hangot vagy ami még alkalmas mindenre az a Denon AVR1311 vagy még még az Onkyo TX-Sr308. Ezek tudják ami neked kell. Onkyo kb 60 ezerért,Denon pedig 70ért érhető el a webshopokban. Hangszórókat veheted külön is.,először sztereót és utána a többit,végül mélynyomót.
Nekem semmi baj hogy belépőt veszel. -
Dorian
félisten
Köszönöm a jókívánságokat!
Tegnap este örültem, hogy összedugtam mindent és elkezdtem ismerkedni a menüvel, a beállításokkal, hangminőséget tesztelgetni nem igazán volt időm és főleg energiám.
Ma este folyt köv.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
KR44
csendes tag
Hello!
Azt szeretném megtudni, hogy 3D Blu Ray lemez lejátszható -e nem 3D -s asztali lejátszóval (Sony BDP-S350), és nem 3D -s televízión minden gond nélkül megjelenik a kép 2D -ben is?
-
Ti4x
aktív tag
Sziasztok!
Úgy tűnik, nem sokára rendelek egy Pioneer VSX 520at egy Mission MV 5.0 hangfalszettel. Szombaton elmegyek a procinemába, meghallgatom, amit lehet, bár ebben az árkategóriában ezeket mondtátok a legjobbnak, ezért gondolkodom ebben a felállásban. Egy jó subot szeretnék ehhez a szetthez venni. Tudnátok ajánlani egyet kb 50-60e Ft értékben? Olvastam valahol itt a fórumban, hogy valaki vett 30 körül, amit később lecserélt egy 60ezer forint körülire. Típusokat nem mondott, de azt mondta, hogy ég és föld volt a különbség, ezért gondolkodtam egy inkább drágábban. Mondjuk nem tudom, hogy egy ilyen Missionhöz érdemes-e egy drágább subot venni, én nem értek hozzá...
[ Szerkesztve ]
nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...
-
Ti4x
aktív tag
válasz Thuglife #23716 üzenetére
Nézegettem már azt a KEFet, látom, neked is az van a Mission szett mellett és árban is teljesen jó 60ért. Remélem lesz a procinemában és meg tudom hallgatni. Mire érdemes egyébként odafigyelni a suboknál? Gondolom lesz ott sokféle, meghallgatok, amennyit tudok. Láttam, különbözőek a hangszóró átmérők, van, amelyik lefelé sugárzó, aztán mondta itt valaki régebben, hogy valamelyik nem jó, mert "puffog", meg hasonlók. Miben más például, amelyik lefele sugároz?
[ Szerkesztve ]
-
Ti4x
aktív tag
válasz Dorian #23718 üzenetére
Hát... az én szobámban egy ősrégi parketta van, amiben némelyik darab még mozog is pont ott, ahova szeretném rakni a subot. Nemrég az ágyam alatt beszakadt az egyik parkettadarab... Nem tudom ez mennyire befolyásolja. A szoba egyébként olyan 5*4 méteres kb, talán kicsit nagyobb, szimmetrikus és az 5 méteres falat nézem középen. Egy ilyen szobához hogy gondolkodjak?
[ Szerkesztve ]
-
MaTTeS
senior tag
Nézd meg a Polk Audio PSW 110-et is. Nekem a nagyobb tesója van a 125-ös, nagyon megvagyok vele elégedve mind filmek alatt, mind zeneileg.
[ Szerkesztve ]
-
Gabor970
addikt
sztem én írtam. Wharfedale VR-SUB 8-ast cseréltem Polkaudio psw 110-re. A VR8 korábban akcióban 30e volt, sztem nem is ér többet, hiába adják most 49,900-ért, a polk meg 60e Ft jelenleg.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Ti4x
aktív tag
válasz Dorian #23721 üzenetére
Akkor meg kell fordulnom. Nemrég költöztem a nagyszüleimhez és az ágyamnál elég szar a parketta. Egy sáv be is van mélyedve, mozog, stb., de most pont az van velem szemben. Ha megfordulok, ami egyébként nem para, akkor szemben leszek a szekrénysorral, ami előtt sokkal jobb a talaj, alig mozog. Azért ott is egy nagyon kicsit, de kategóriákkal jobb, sajnos régi a parketta... Mit csináljak így vajon? Mennyire kell stabilnak lennie?
Lemértem egyébként a szobát, 4.5*4.5m kereken. Nekem téglának tűnt, de ezek szerint nem az, sose figyeltem meg pontosan. Ha már 60ért vagyok subvásárlás előtt, akkor tényleg jót szeretnék venni, még akár + 10em is lenne rá, csak kitöltse a teret, de ha a talaj miatt teljesen felesleges, akkor inkább csak 5.0át veszek, aztán majd ha elköltözöm, akkor veszek hozzá subot.Mattes : Aha, most olvasgatom visszafele a hszeket, néztem azt is.
[ Szerkesztve ]
-
Ti4x
aktív tag
válasz Gabor970 #23723 üzenetére
Végül is egy árban van, tetszik mindkettő, nekem mindegy lenne, csak kérdés, hogy melyik illene jobban egy ekkora térhez inkább. Polkaudio PSW 110 vagy KEF C4? Egyenlőre ezek a versenyzők, ha egy kis minimális parkettamozgás még belefér...
A KEFnek látom kisebb a hangszórómérete és a frekvenciatartománya is. Azt olvastam még, hogy a Yamahák jók subban. 66ért látok most egyet : [link][ Szerkesztve ]
-
robi0604
őstag
Gyakorlati tapasztalatom csak 1 van a "Derült égből fasírt" filmmel és az sem az otthoni lejátszómmal, hanem egy Panasonic (ha jól emlékszem) DM65-el, azzal nem volt gond.
Cikkből részlet:
"Természetesen a lemez csak 3D-s Blu-ray lejátszóval és 3D-s tévével működik „megfelelően”, de azokkal a Blu-ray lejátszókkal illetve tévékkel is használható, amelyeket nem készítettek fel a 3D-s tartalom kezelésére – ilyen esetben csak a bal szem számára készített képet adja ki a hardver, és a filmet kétdimenziósan, szellemképek nélkül látjuk."
Béci mintha tesztelt volna 3d-s lemezeket, hátha Ő is megerősít.
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
Vidala
senior tag
válasz #46372352 #23706 üzenetére
Tényleg egész szupernek mondható ez a mikro Hi-Fi, ami már inkább "szórakoztató központ", ahogy nézem.
Elsősorban filmnézéshez lehet értelme, viszont amit linkeltél, csak óvatosan tudnám ajánlottnak javasolni. Nekem az álló frontjaimban ennél nagyobb "tányérok" vannak, még ha nem is hasonlítható össze a kettő egy az egyben. Khm.Szóval inkább vegyél egy komolyabb aktív sub-t, újonnan min. úgy 50-60-ért, mivel ha később mégis bővítenéd a rendszert, pénzkidobásnak éreznéd. Én ma is annak érzem.
Ha szerencséd van, akkor a kérdéses sub áráért találhatsz használtan is ebben a kategóriában, bár személyes tapasztalataim azt mutatják, hogy kevés jó sub van a használtpiacon. Gondolom mindenki inkább megtartja, ha már vett egy jobbat, és csak kevesen cserélik feljebb váltásnál, vagy leépítés esetén. De azért nézz körül.Szerk: épp ezt a kategóriát tárgyalják a srácok Ti4x kérdése kapcsán.
[ Szerkesztve ]
CoVboy Forever!
-
MaTTeS
senior tag
válasz Gál István #23722 üzenetére
Ja elment, nem is olyan rég. A vevő is elégedett és én is az vagyok.
(#23725) Ti4x
Azt a Yamahát szerintem felejtsd el. -
Ti4x
aktív tag
válasz robi0604 #23729 üzenetére
Egyre jobban tetszik ez a Polkaudio. Most olvastam 3 tesztet, amiben sorban a PSW 110et a 111et és a 125öt tesztelték. A PSW110re írják, hogy sok helyen nem a legjobb játékra, filmre, a zenére viszont teljes mértékig meg voltak vele elégedve. A 111nél már a mozi és a játék élményre sem volt semmi panasz és nagyon ajánlottnak írták. Itt a teszt, ha érdekel valamit : [link] Azt hiszem, meg is van a kiszemelt példány. Egy 10essel drágább, de erre azt írják, hogy lényegesen több élményt ad játékban és filmben is.
Mattes : Ok, felejtem is, mert ez a Polkaudio 111es tetszik most a teszt után 70ért.
[ Szerkesztve ]
-
Ti4x
aktív tag
válasz fatallerror #23731 üzenetére
A szekrény előtt lényegesen jobb a talaj. Most csak ezért nem szeretném újraparkettáztatni az egész szobát nem tudom én hány ezer forintért, nekem teljesen megfelel így is. Inkább nem veszek subot, ha annyira gáz már a kicsi mozgás is.
-
-
ChipKng
aktív tag
Hol van leirva ez az erosito manualjaban? Az erositonek csak azzal kell foglalkoznia, hogy a bejovo HDMI -n a hangot le tudja szedni es megszolaltatni.
Utananeztem kulfoldi oldalakon, ott azt irjak hogy a gyarilag mellekelt DVI->HDMI konverterrel at kell, hogy menjen a hang is, csak a realtek fele HDMI audio driver-t fel kell telepiteni. Este felrakom es megsasolom, mert a koaxon HD hangok nem ugy mennek at ahogyan en szeretnem.
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz fatallerror #23731 üzenetére
Nagyon ez jart az en fejemben is. Ennyi penzbol teljesen fel lehetne ujitani azt a parkettat.
2B OR NOT 2B that is FF
-
cekkk
veterán
Sony oldala:
Lejátszható 3D Blu-Ray Disc™ lemez nem 3D Blu-Ray Disc™ lejátszón?
Igen, de nem élvezheti a 3D-effektusokat.http://www.sony.hu/hub/3d-otthoni-szorakoztatas/03
Aki Onkyo 608as erősítőt akar venni annak figyelmébe ajánlom ezt a hirdetést
[ Szerkesztve ]
-
Ti4x
aktív tag
válasz Vidala #23734 üzenetére
Szőnyeg van még pluszban is, de parkettáztatni most biztos nem fogok. Most már csak két dolgon vacilálok :
Az egyik, hogy 60ért Polkaudio PSW 110 vagy 70ért PSW 111 legyen... A 110es mellett szól a kb +5 kiló tömeg, a 25 centis hangszóró, viszont a 111et jobbnak mondták játékra, filmre is, hiába csak 20as a hangszórója és jobb a teljesítménye. Tud esetleg valaki segíteni ebben?
A másik pedig az erősítő. Nekem tetszik a Pioneer VSX 520, de ott van még az Onkyo TX-SR308E, amit ajánlottak. Melyiket lenne inkább érdemes? Kb egy ár, 5e az eltérés.
[ Szerkesztve ]
-
robi0604
őstag
Sajnos a 111-et nem hallottam, de biztos nem rossz, azt viszont érdemes tudni, ahogy már többen is írták, ezeknek a Polkaudio suboknak (110, 125) hosszabb bejáratási idő szükséges.
Valószínűsíthetően ezért nem találták annyira jónak filmek alatt.Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
robi0604
őstag
Ezt az írást a film leírásánál találtam a geeks-en.
Ha van lehetőséged, menj el egy üzletbe, ahol árulnak ilyen filmeket és több fajta lejátszót.
Ha szépen megkéred az ott dolgozókat, valamilyen módon tudják neked demonstrálni.Sajnos konkrét cikket nem találtam neked.
[ Szerkesztve ]
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
Ragadozó
Ármester
Ahol vettem a saját piomat (VSX-919), kérdeztem az 520-asról is, nincs olyan fejlett beállítási lehetőség benne mint a nagy testvérekben és osd sincs, de szerintük meglepően jól szólt, az árához képest.
Remélem segítség volt...Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest