Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
kimi02 #16056 üzenetére
Elmondom, mit gondolok:
Addig, amíg analóg átvitelről van szó (az SPDIF-nél az órajelet így továbbítják), van értelme jobb meg rosszabb kábelről beszélni (digitális átvitelnél (legalábbis otthoni, szórakoztatótechnikai téren) viszont nincs: ott van a működő kábel meg a nem működő kábel). Viszont ebből abszolút nem következik az, hogy az egyik kábel jobb, mint a másik, akkor az tényleg jobb hangként realizálódik, ugyanis az emberi hallásnak megvannak a maga korlátai, egy határon túl már érzékelhetetlenné válik a javulás és nekem erősen úgy tűnik, hogy a mindenféle még drágább kábelek esetén pontosan ez a helyzet (annyival kiegészítve, hogy a drágább kábel egyáltalán nem biztos, hogy jobb is).Azt persze nem tudom megmondani, hogy te a te füleddel meg a te rendszereden fogsz-e különbséget hallani: a saját szerény tapasztalataim alapján viszont arra számítanék, hogy én nem hallanám meg a különbséget.
Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest