Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Üdv,
tudnatok nekem ajanlani valami kozepesen gagyi rendszert filmnezeshez? Kicsit meguntam mar a tv hangszoroit,es gondoltam erdemes lenne lecserelni. A fenti asztali gepemen egy hf 4000-es Geniust hasznalok,ha azt a szintet meguti,akkor mar orulni fogok.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz Oldfighter #63980 üzenetére
Tobbet nem szanok ra,es kesz.Igy a vegeredmeny is szar lesz -szakmai füllel nezve-biztos,de mindenkepp jobb mint a tv gyari hangszoroi.A Geniust csak azert emlitettem,mert ahhoz tudom csak viszonyitani.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz Oldfighter #63983 üzenetére
Ilyenkor olyat kell ajanlani,ami szakmai fullel hallgatva kevesbe szar a fosok kozott.
Mi a problem a Geniussal? Szerintem tokeletesek kis szobaba alkalmi pc jatekhoz.Nem feltetlenul kell Z5500,hogy jol szoljon.
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz Sefter #64006 üzenetére
En elolvastam,es vissza is olvastam. Ettol fuggetlenul feltettem a kerdesem,amire jott is normalis valasz.A gond azokkal van,akik csodat varnak ennyi penzbol.En nem tartozok kozejuk,csak a tv hangszoroit szeretnem levaltani (st50).Hogy "szakmai füllel" mit kap ennyi penzbol az ember,az megint mas kerdes,kb olyan szinten van mint amikor az ember 100 ezerbol akar normalis tv-t venni.
Nekem bot fulem van,teljesen kimeritenem a penzkidobas fogalmat,ha tobb szazezres rendszert epitenek otthonra.Mindezt ugy,hogy tobb hetig hasznaltam a geniusom "forditott helyzetben". Azaz a front ,,left-right" hangszorok fel voltak cserelve.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz Lajos1966 #64022 üzenetére
Plazma tv topik ismerek olyat is aki a VT50 hangszoroival is meg van elegedve,szoval nem vagyok kirivo eset.
Sanci38: 2.1-es valaminek lehet meg jobban is örülnek.Utalom a sok vezeteket.
(#64057) Patice : Csunyan nez ki.Nem raknam a nappaliba akarmilyen jo.
Hangprojektorokrol mi a velemenyetek?
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Üdv,
vettem egy ilyen fülest,es nem vagyok teljesen elragadtatva. Eddig egy motorola droid razr-hoz kapott gyari fulest hasznaltam,aminek teljesen-teljesen mas karakterisztikaja volt. Igaz,hogy a mely szinte teljesen hianyzott,de a dal szoveget legalabb kristalytisztan lehetett erteni.Ennel a Sennheisernel viszont pont forditva van.Az eros basszus rogton feltunt,de a magas hangok valahogy mintha hianyoznanak. Vagy eddig rosszhoz voltam hozzaszokva?Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz B-L-A-C-K #79213 üzenetére
Ez akkor nekem is kell.
Nem akartam megint beiirni,ugyhogy inkabb visszaolvastam.Evente 1x-2x mindig eldontom,hogy veszek valami also-kozepkategorias szart,de aztan persze,hogy nem lesz belole semmi.
Vegul rataltam B-l-a-c-k- problemajara,ami egy az egyben megegyezik az enyemmel.: nincs tul sok helyem/nem tudom az 5.1 et elhelyezni,esetleg egymas melle az 5 hangszorot - nem vagyok erzekeny a hangminosegre (eddig is a tv hangszoroit hasznaltam- 65ST50,ami ekkora meretben nem is olyan szar)--
Nalam is a z5500 koruli hangminoseg a cel, lehetoleg minel kevesebb vezetekkel nem tul sok helyet foglalva,vagyis hangprojektor kell.
Esetleg a Tamoo altal linkelt .: turm is erdekes lehet,ha jobban jarnek vele. Szerintetek?Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz Oldfighter #79312 üzenetére
Valamiert a Thoner Vander fele hajlok.Van mas alternativa amit ismertek,es csak kicsit szar?
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
JBL 178-nal letezik jobb ar/ertek aranyu ? 12nm-es szobaba kellene. Eloszor z5500-at akartam venni,aztan hangprojektort,vegul megint kikotottem ennel a jbl-nel,amit mar 3-4 honapja is ajanlottak itt egy paran. Esetleg z906?Vagy innen?
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Üdv nektek!
Kezdjuk a legelejen,lottem egy kepet.: [link]
Eleg erdekes megoldas,de csak igy tudok befekudni a tv ele,mert a divany 7.5 meterre van kb.
A ket mozgathato fotellal pedig beulhetek 1.5-2 meterre is akar.Na most az 5.1-es rendszer a nappaliban kizarva, hatul nincs fal, csak az etkezo es a bejarat elotti resz,ami kb osszessegeben 15 meterre van a tvtol.
Hangprojektor,vagy sztereo johet csak szoba.Fejleszteni nem fogok,ugyhogy egy mai viszonylatban also-kozep szar hangfalpart szeretnek. Mit tudnatok ajanlani? Mede8er-pc-ps3/4-et vinnie kene.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz adodaniel #92509 üzenetére
Tudom,ezzel is csak a szopas van,de a szekrenyt arrebb tudnank tolni egy fel meterrel,es ugy beferne egy allo hangfalpar.
Miert,milyen a passziv? Azt szeretnem,hogy minden mukodjon vele,elsosorban a medialejatszo,de orulnek ha a jatekkonzol+ pc hangjat is at tudnam vinni. Legutolso sorban pedig tv adas.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Vagy milyen lenne mondjuk ez? 70 korul van. Jobban szolna a projektoros megoldasnal?
Ehhez meg lehet venni pluszban egy sub-ot is,es teljes az elmeny.[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Nekem valaki leccilecci?
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
De a thurmhoz nem kell semmi vacak,kevesebb vezetek,szebb kinezet,es 70-ert megvan 3 ev garival. Kulonbseg pedig az en fulemnek lehet olyan minimalis lesz,hogy rohognek ha 5 ezret meg pluszban ki kene fizetnem a papiron "jobbert".
Plusz a fejlesztes nalam amugy sem opcio, en 10 evre keresek hangfalakat,mert teljesen kizart,hogy lentre 5.1-et epitsek.
Hangprojektort valamelyik nagyobb muszaki aruhazban meg lehet egyebkent hallgatni? Nincs kedvem berendelni aztan visszakuldozgetni.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Egyszerubb lett volna ugy a dontes..
Igazabol mi a garancia arra,hogy egy ezereves ronda kinezetu valami jobban szol mint egy uj 3 ev garival boltbol szamlaval?
Egymas mellett a kettot ugysem lehet kiprobalni,hasznalt cuccnal pedig nem mondhatom azt,hogy bocsi,megsem kell,vedd mar vissza.
Hangprojektor vs Thurmnal vegul is ezt el lehet jatszani,ha mindkettot megrendelem es osszehasonlitom,de igy elsore azt mondanam,hogy ket nagyobb fajta doboz csak jobban szol mint egy kis lemezdarab a tv alatt, vagy nem?Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Neztem egyilyet a tv ala. 15 ezerert van hasznaltan. Ha mar azt irjatok,hogy mindegyik szar,akkor legalabb ne keruljon sokba nemde?
Ennek fenyeben nem biztos,hogy megerne nekem +55 ezret a thonet & vander,foleg ha az is gagyi.Egyebkent en ezeket a teszteket nem vagom..2012 elejen : ,,A Yamaha YAS-101 hangprojektor remek ár/érték arányt képvisel, könnyebben installálni nem is lehetne, a hangereje valamint minősége pedig osztályelsővé teszi."
Majd kijon ugyanennek a rancfelvarrott verzioja 2014-ben amirol szinten hasonlokat irnak,kozben pedig a 2012-esnek elmegy a hangja vagy mi? Vagy en nem ertem,hogy a francba lehet ezeket a soundbarokat fejleszteni. Az csak hang.:kijon-bemegy a fulbe,mindenki orul.
Vagy a ficsoroket kell megfizetni,hogy pl a wc-n is lehessen iranyitani okosappal?[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Üdv!
Kezdenem a muveszi rajzommal.: [link]
Az 5-ös alatti szürke resz a vaszon,jobb oldalt a kek: ajto/ablakok.Hatul a barna resz a szekrenysor. A kis kockak pedig a "vaszonnal" szembeni fotelek.A szaggatott vonal azt jelezne,hogy nincs elvalaszto fal a nappali es az etkezo kozott.Ide szerintetek mennyi ertelme lenne az 5.1-nek? Igazabol a rengeteg kabel es a ,,2:5-ös" szabaly miatt mar letettem rola. De meg modosithatunk rajta.
100 kornyeken egyebkent mar lehet kapni normalisabb sztereo rendszert hasznaltan? Üldögelve zenet nem szoktam hallgatni,kizarolag filmre+ jatekra kellene.Hangfalbol ezt neztem ki.: [link]
Igaz ez uj,gondolom hasznaltbol jobbat kapnek azonos aron.[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz Tamoo #100107 üzenetére
Az a baj,hogy a nappaliban mennenek ossze-vissza a vezetekek,ami nem lenne szep latvany,es igazabol nem is biztos,hogy ereznem a hianyat.
200-ert gondolom meg mindig valami gagyit kapnek,akkor pedig inkabb 100-ert sztereo?Valami szep nagy allo hangfalakra gondoltam elso korben.Melle kell venni egyebkent sub-ot?Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz Tamoo #100133 üzenetére
Legyen akkor max 120 hasznaltan. De ez mar a felso plafon,es elvarnam,hogy 10 evig minimum hibatlan legyen.
En egyszer vettem kizarolag teszt alapjan egy ilyet.: [link]. 40 ezer (!) volt az uj ara,en hasznaltan 15-ert vettem,es egy ilyen teszt utan azt hittem,hogy angyalok hangja fog a fulemben szolni.Hat tevedtem. Ugy szol mint a gyari Motorola fules,csak kicsit maskepp.De hogy nem ert meg 15 ezret,foleg nem 40-et az
kurvaelet.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz liszi70 #100142 üzenetére
Azt meg elfogadom. A lenyeg az lenne,hogy en nem fogok fejlesztgetni,baromira nem erdekel a hang tema. Igazabol a 100-at is sokallom,de az alatt nem nagyon lattam meg probalkozasokat.
Ahogy visszaolvastam,evrol evre nottek az igenyek. 2011-12 kornyeken 150-ert meg volt belepo 5.1-es,utana mar 200 kellett hozza,most mar inkabb 250.
Ha kis szobaban lenne vennek egy jbl 178-at es tema lezarva. De itt a nappaliban eleg furan mutatna,es talan jobb lenne ket bazinagy allo.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz BBéci #100146 üzenetére
Azt irtatok,hogy akar telefonrol is jo. Probaltam mp3-mal nem mp3-mal,laptoprol,asztali geprol. Meg nem mondanam a kulonbseget.
De egyebkent 99%-ban ugyis telefonrol hallgatok zenet,szoval lehet barmilyen jo is,nem tudom elkepzelni,hogy x eszkozrol hatradolve csak ugy leuljek es hallgatozzak.Korabban ezt ajanlottad valakinek.: [link]. A link nalam nem mukodik,de lementettem.: [link]
180 ezer. Nem tudom elkepzelni,hogy ehhez hasonlo 2-3-4 eves sztereo erosito+ hangfalpar nem jonne ki 100bol.
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz Tamoo #100151 üzenetére
Na,hat akkor lassan osszeall ez. Ha BBeci szerint ,,fent említett célra kiváló". Akkor az nekem tobb mint elegendo.
Most mar csak ket hasznalt tornyot kene kifogni,es viszlat?Mondjuk en annak is orulnek,ha ez az erosito fent lenne valahol hasznaltan 20-30-cal olcsobban.Vagy inkabb ugy mondom,hogy ennek a megfeleloje par evesen.
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz dgyuri0123 #100153 üzenetére
Szia!
Nem gond,nekem több mint valoszinu,ugysem tunne fel,miert nevetseges.Mas.:
Ezeket a hangfalakat neztem ki.: [link]
Vagy van most valakinel valami titkos best buy?Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Ahol megjelenek,ott kitor a haboru,vagy mindenesetre egybol aktivabb lesz a topik.
JBL E60 jofele? Orulnek ha 3-5 meterre eljutna a hang.
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz gabenn4241 #100171 üzenetére
Mozifilm zenet. Nem igazan tervezem zenere bevetni, hazimozi+ jatek a lenyeg,semmi tobb.
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz gabenn4241 #100173 üzenetére
Tetszik ez a jamo. Valaki meg tudna meg adni a kezdo lokest?Mert akkor a napokban atvennem.
Kiveve ha van jobb persze,de nem csunyabb.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz Mezga Aladár #120105 üzenetére
A nepper olyan lealacsonyito,a business manager jobban hangzik.
Give me your cum,bull!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Jamo s606 7.0
- Új Wanbo Dali 1 HD (natív 720p) LED Android 9 projektor. Netflix/Youtube/HBO!Wifi 6/BT 5.0. 350 ANSI
- TV fali tartó, 2 karos fali konzol 32-65" minen irányba dönthető eladó Hama 118619 32-65"
- Új Wanbo (Xiaomi) Mini Pro HD (új modell: natív 720p,de 1080p is) LED projektor. Android 9 okos TV!
- Monitor Audio Monitor MRW-10 aktív mélynyomó, dió
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest