Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
gurabli
üzenetére
Még az is problémás lett volna, ha valami értelmes dolgot ajánlott volna az általad felvetett probléma megoldására, és a saját ötletét helyezi szembe az enyémmel, de nem ez történt, Devil nem ajánlott semmit.
De nem hogy nem ajánlott semmit, még csak azt sem mondta, hogy ez neki nem tetszik ezért, meg ezért, hanem csak több degradáló kifejezéssel élt.( Mekk Elek, sufni tuning )
Ami egyetlen elfogadható és helytálló kifejezést használt az a barkácsolás, de ennek a Mekk Elekkel összefűzve, viszont már megint nem pozitív a kicsengése.
Azt gondolom, hogy egy közösségben egymást támogatni kéne, nem pedig ilyen szemét módon viselkedni.
Ha tud segíteni az oké, de csak azért megszólalni, hogy a másikat sértegesse az nem oké.
Szerintem.
-
ada19
őstag
válasz
gurabli
üzenetére
Egy új perspektívát is behozok: gipszkarton mögötti szigeteléstől függően (kifejezetten üveg- és kőzetgyapotra gondolok) jobb ötlet lehet védőcsőben vinni a kábeleket/vezetékeket. Ellenkező esetben nem fogod tudni (illetve csak kompromisszumosan) légtömören elzárni, és úgy tudom kimutatható a levegőben a szigetelőanyag jelenléte a kiporzás miatt. Amit meg mindenki döntsön el számára elfogadható-e, vagy nem.
-
-
ada19
őstag
válasz
gurabli
üzenetére
Én symalen csővel csináltam, és a falban kapott egy 90 fokos könyököt, amit szépen falsíkba lehetett vágni.
Esetleg szerelvénydoboz, amire vakfedelet raksz, amit meg át fudsz fúrni megfelelő méretre. Szerelvénydobozba meg symalen/gégecső (előbbi praktikusabb szerintem).
-
-
-
alphamooncam
őstag
válasz
gurabli
üzenetére
Az utolsó egy méteren, ahova majd vetíteni fogsz az oldalfalak és a plafon lehet olyan színű mint az a fal amire a most a TV-t teszed.
A többi tetszés szerint, de elvileg kell az az utolsó egy méter sötétnek, hogy a szórás ne zavarjon be a plafonról és az oldalfalakról.
-
-KP-
veterán
válasz
gurabli
üzenetére
3 méterről dedikált moziszobákban 130"-135" széles vetített képet szokás nézni. Használtan pedig bőven lehet normális vetítőt venni viszonylag olcsón. 2.3m szélességgel nyilván limitálva van a max. vetíthető méret, de így is ki lehet hozni egy kb 200-210cm(neccesen talán még a 220-at is) szélességű képet . Azt megvetíteni azért nem egy nagy kihívás még hangáteresztősen sem. Pár száz ezer forintért simán vannak ilyen vetítők a használt piacon. Nyilván úgy csinálod, ahogy akarod, én csak vázolom a lehetőségeket.
-
Quetz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megfelelő hosszban levágod egy sniccerrel, majd ketté oszt csókolom.