Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• M_AND_Ms

veterán

válasz Kobe #31156 üzenetére

Mivel, valószínű nincs sok pénzed rá, ezért oda kell figyelned és jól végig kell járnod az utat. Nem mehetsz be az első áruházba és mutathatsz rá a legdrágább cuccokra.
    Én hat éve vettem egy akkori belépő összeállítást, amivel változtatás nélkül házimoziztam. Tudtam, hogy vannak a hiányosságai, de mégis nagyon sok örömet okozott, sok jó film élményét növelte. Az egyik része az a Jbl scs178 5.1 szett volt, amit nem sokkal ezelőtt be is linkelték neked, mert épp árulja valaki. Amúgy, mintha én is említettem volna.
    A másik pedig egy Yamaha rx-v 459 erősítő. Ezt is ajánlottam már itt. Holnap adom postára. 31 ezerért viszik el.

Kb. egy hónapja itt leírták, hogy ez a szett ezer sebből vérzik. Igen, vannak hibái. Mint, ahogy a 6 éves Suzukinak is van. Pláne, ha egy Audikkal, Bmw-kkel hasonlítjuk.
    De mégis nagyon jól használható.
    Azóta beruháztam egy magasabb kategórába, de már használtból.
    Nézelődj, kérdezgess! Ha látsz valamit, dobd be ide, mit mondanak róla a többiek! Sokan fikázódnak majd, mert ők már más szinten vannak, de vannak hasznos vélemények, csak figyelj!

Új hozzászólás Aktív témák