Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Zigi

senior tag

válasz Morris #54147 üzenetére

Értem. De az önzetlen segítséget számon kérni az nem önzetlen ;) Minek jött ide? Meg rabolja az időtöket? Óra vagy teljesítménybérben vagytok itt? Megtudta, hogy a Dali jó és a Denon is, és mennek egymáshoz hangkarakterben. Vett egy Denont Dalival :D Problem? Miért baj ha vett egy jó hangfalszettet? Példa. Cimbi vett egy 600res projit és a festett falra vetít vele...majd ha minden mást kimaxolt vesz egy vásznat. Mondtam volna neki, hogy te hülye miért nem vettél 400e projit és 200ért vásznat? Az is lehet hogy soha nem vesz vásznat, mert neki így jó(addig nem hagyom békén :P ) . Akkor mi van? Értelmetlen? A Wilson szett na az lett volna értelmetlen, ezerszer inkább ez a felállás, mint egy x4xxx denon a wilson szettel.... Az 1600 elmegy egy év múlva is egy 100e ért min., és ugyanennyit rádobva simán lehet egy jobb erősítőt találni, ha van rá igény. Ki az aki közületek megvette a házimozi komponenseket és nem fejlesztett semmit rajta? Itt legalább van hova viszonylag egyszerűen.

• sixpak

nagyúr

Huuh....pénzt (tyúkot/tojást) esetleg nem kérsz a fáradozásaidért cserébe? ;]

Te is X1000-el kezdted, nincs két éve.
    És tetszett is, örültél mint majom a farkának (bocs a béna hasonlatért, de azok után, hogy a minap lemajmoztál mindenkit, aki X4000-nél gyengébb hulladékokkal égeti magát, ez kikívánkozott). :D

Szóval el kellene fogadni másoktól is ezt.
    Nincs két egyforma ember, más igények, más anyagi helyzet, más FÜL. :)
    Bocs, hogy tőled idézek, de ezzel a hozzászólásoddal tudok azonosulni.
    X4000, fasza cucc, de ettől senki nem lesz próféta, mindenki elkezdte valahol és a legtöbben le is állnak azon a szinten, mert elégedettek vele.
    Jobb lenne több tolerancia a topikba, mert ez így csak néhány ember sajat játszótere, amit a legtöbben elkerülnek emiatt.

A fórumtárs frissen beszerzett rendszerével semmi gond nincs, egy hangsugárzó nagyságrendekkel nagyobb élményt nyújt (mindenféle upgrade esetén), mint egy receiver.
    Ha idővel elégedetlen lesz, akkor lecseréli (ahogy te és sokan tették), ha nem akkor marad, egyszerű ez. :)

Kellemes zenehallgatást/filmnézést mindenkinek.

Szerk.: a "de mi csak segíteni akartunk, megóvni a csalódásoktól" kezdetű faszságokról már leírtam a véleményem párszor, nem szívesen állnék neki újból. :)

• schawo

titán

Szerintem meg jól döntött. Elégedettebb lesz a választott lánccal, mint ami az ajánlásokból kisült volna. Süketen (lehallgatói rutin nélkül) a lánc végének különbségeit hallja, a lánc belseje (ne adj isten eleje) teljesen áthallhatatlan számára. A pénzéből vett egy jó hangsugárzót és egy gyenge kiszolgáló részt. Ezzel a füle mai képzettségével jobb eredményt érez, mint ugyanannyi pénzből egy közepes sugárzó, közepes erősítő kiegyensúlyozott rendszerrel.

Idővel hozzászokik a lehallgatáshoz, és egyre mélyebbre hall a láncban. Ha már észreveszi az erősítő hibáit, akkor csak azt kell cserélnie, és így hosszabb távon is jobban jár, mintha a két közepesből mindkettőt kéne cserélni, hogy tartsa az elképzelt irányt. Szóval ez a megoldás rövid és hosszú távon is jobb, mint az ajánlottak.

Az én friss házimozis láncom meg aztán olyan felborultan kiegysensúlyozatlan, hogy itt egyeseken szívmasszázst kéne végrehajtani, ha megtudnák, mégis elégedett vagyok vele.

Új hozzászólás Aktív témák