- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló!
Ismét köszönöm a válaszodat! Nagyon szemezek a cxr200-al es szimpatikus is, az egyetlen bajom, hogy megtaláltam a cambridge audio hivatos oldalán, hogy hiába van rajta hdmi 2.0 nem kezeli a hdr tartalmakat, mert a cxr széria fejlesztése után jött ki a hdr szabvány igy az az erősítő oldaláról hardveres változtatást igényelne..... Megértem es elfogadom a Te véleményedet a képmegjelenítés kapcsán, de én szerenem használni a tv-be rejlő lehetőségeket és ez által ha tehetem akkor 2160p hdr filmeket nézek. Na most ez akkor nem fog menni cxr200-al es a jelenlegi médialejátszómmal. Na most a kérdésem az lenne, hogy a médialejátszómon ugye csak egy hdmi kimenet van, de van optika es digitalis rca is, mivel atmos nem kell, mert csak 5.1 van es az cxr 200 se atmos képes, es ha a magyar szinkronokat nézem akkor jó esetben DD. DTS ha van ilyen esetben mivel járok rosszabbul ha optikan vagy digitális rca-n keresztül viszem at a hangot? Mi hátrány ér a hdmi-vel szemben? Illetve az optikát vagy digitális rca-t ajánlanátok/ajánlanád a kettő közül? Gondolkodtam hdmi splitteren de ha csak nem letezik belőle valami normális a képminőség re es a hangra nézve, akkor vétek lenne szerintem a rendszerbe beiktatni...... A következő variáció, hogy cserélném kell a médialejátszót, de ezt csak akkor ha azt mondod, hogy jelentős hátrány ér az optikán vagy rcan keresztül történő átvitel esetén... De örülök egyenlőre ha cxr 200-t ki tudom vitelezni anyagilag, szóval nem szeretnék lejátszót cserélni egyenlőre.....
Köszi a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest