- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
gabber01 #59259 üzenetére
Pontosan erről van szó, olyan termékeket tesztelünk, amikről nagy valószínűséggel előre tudjuk, hogy nagyon jók, vagy kiválóak. Részben azért, mert mindannyiunknak hobbija a téma, nem kizárólag munka, hanem szórakozás is. Amik hozzám kerülnek, azoknak döntő többségét én kérem, mert érdekel. Nemrég felvetettem, hogy kipróbálnék egy bizonyos AVR-t, mert kíváncsi vagyok rá, tegnap megérkezett, ma bekötöm, pár hétig azt fogom használni.
Sok évvel ezelőtt érkezett hozzánk (nem az AVO-ról van szó) olyan tévé, ami nem érte el azt a szintet, hogy akár egy sort írjunk róla. Eljött a forgalmazó, megmutattuk a hibákat, nyugtázta, elvitte. Egy 300000 forintos vetítővel hasonló volt a történet, csak ott elegendő volt az én ítéletem, visszacsomagoltam és ment a feladóhoz.
Mérésekről: pár éve voltak, amiket azért hagytunk el, mert külső cég végezte, hatalmas plusz költséget jelentettek. Nem csak a művelet konkrét díjazására gondolok, hanem az oda- és visszaszállításra is. Saját labor létrehozására, fenntartására nincs pénz, ingyenesen olvasható az AVO, senki nem fizetné ki a helyiségeket, a műszereket, plusz munka díját. USA-ban ez másképp működik, hatalmas a piac, a forgalmazók nagyságrenddel többet fizetnek, abból telik rá. itthon azt kérdezik: mennyit engedsz a feléből?
Az egyik legnagyobb német portálon, az AREA DVD-n sincsenek mérések. Erre nyilván azt mondják a fanyalgók, hogy az sem ér 5 forintot.
Mostanában nem látogattam az avforums-ra, a korábbi tapasztalataimról írok: ott sem sűrűn szoktak 7 pontnál kevesebbet adni, igaz, a 10 ritka, de ők nem árkategória szerint értékelnek, hanem összességében. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- SpedyPC - minden ami számítástechnika
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest