Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonhetedik rész
- body007: Egy motorfelújítás története
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
FerNandor #49270 üzenetére
Én azt javaslom, először köteleződj el egy márka mellett, mert így egyre nehezebb lesz választanod. Itt mindenki ajánlja a saját ízlésvilágát meg nyilván azt amit ismer. Tudom, hogy nem tudsz hallgatózni bár szerintem megérné Budapestre feljönni miatta.
Az hogy milyen kategóriával kezdesz szerintem kizárólag a pénztárcádon múlik de belépő szinten nagyon másképp szól egy Onkyo vagy egy Denon. Engem pl világgá tudnának zavarni az Onkyo-val míg más teljesen odáig van érte. (mindkettőt javasoltak neked és mindkettőből linkeltél párat).
Szóval szerintem erősítőt tekintve fontos eldöntened, hogy milyen irányban indulsz el. Ezzel már szűkíted a hangfalakat is.
Ha mindezt szavazással szeretnéd eldönteni akkor én a Denon, Canton párosra tennék. A Dalit csak azért nem mondanám mert a most linkeltet sosem hallottam.
Abban viszont biztos vagyok hogy ésszerű pénzügyi keretek között nem fogsz tudni olyat választani amit 1-2 év múlva ne szeretnél lecserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Honda topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egészséges életmód
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Villanyszerelés
- Path of Exile 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Yenkee stúdiómikrofon,állvánnyal,hibátlan működéssel! Csomagküldés 1490ft-tól!
- LG QNED 55" QNED813RE 4K HDR SMART Gmaing TV, webOS 2023
- Gyári LG AN-MR19BA Magic Remote távirányító (újszerű) eladó!
- Samsung 65S90C oled tv hibátlan 136óra üzemidő, 2.3 év gari
- TCL 75EP660 Smart LED Televízió, 188 cm, 4K Ultra HD, Android
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest