Új hozzászólás Aktív témák

• Pöttön
    őstag

Sziasztok!
    Gondolkodóba esetem nagyon, hogy csinálok egy kis minőségbeli előrelépést a hangcuccom terén.

Jelenleg egy Onkyo TX-Nr 608-as erősítőm van, amit nem is terveznék lecserélni, mert nagyon szeretem. Max, ha elérhető áron lesz a 4k, és HDR őrület, akkor majd egy TX-NR656 lesz az utódja.
    Az erősítőn kívül, még amit nem szeretnék lecserélni, az a mély ládám, egy Jamo Sub 650, ezzel is teljesen elégedett vagyok, még annak ellenére is, hogy a hangerő szabályzója beadta a kulcsot...
    A hangfalaim, jelenleg egy Magnat Vintage 410 front, Magnat Vintage 4 center, és egy pár Magnat Vintage 105 surround.
    Ezeket gondoltam lecserélni valami komolyabb szettre.
    Az eddigi kiszemelt egy Polkaudio RTi A7, A3, CSi A6.
    Ezekről mi a véleményetek?

Gondolom ennél a kategóriánál, már lenne hallható, érezhető minőségbeli előrelépés. :)
    Mivel viszont elég borsos áron mennek ezek a hangfalak, így darabonként szerezném majd be őket, és a használt termékek is szóba jöhetnek.
    Most van a használt piacon egy pár a Soner Audio által tuningolt RTi A7-es (kábelek: Van De Hull 12 m.c. halogen free. Kondik, tekercsek és ellenállások : Mundorf) 180k-ért.

Ennyiért szerintetek megérné elhozni őket?

Illetve szerintetek ez a Polkaudio szett mennyire passzolna hangvilágilag az Onkyo erősítőmhöz, és a Jamo mély ládámhoz?
    És alapvetően jó vételnek számítana a fent említett Polkaudio szett, vagy ennyiért lehet ennél jobbat is venni?

A választ, tippeket, segítségeket előre is köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés