- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
Másnak is beugrott a magától értetődő új szerepe az erre a célra kiválóan használható laposoknak!
Ez ugrott be nekem is kb fél éve, amikor be is dobtam párszor a közösbe az ötletet. Nem tökéletes, de a pusztán presztízs és marketing okokból a naiv felhasználókkal kidobatott laposok bőven elég teljesítményűek erre.
A linkelt képen látszik, hogy a négy csatornás nNVMe-s SSD lett egy el-/szétosztóval alkalmassá téve(a lapos alján csatlakoztatott négy piros és egy kék SATA kábel) a sok SATA(SSD-HDD) csatlakoztatásra és a a szerver eredeti tápja adja ezeknek a feszültséget, mert erre a DELL lapos USB-n keresztül nem lenne képes(mindhez).Ügyes megvalósítás, nincs tűl-lihegve(esztétikailag, lásd: a való életben életképtelen és méregdrága influenszer "megoldások").
Működés szempontjából jó(nak tűnő, innen) hűtési megoldások, teljesen vállalható kompromisszumokkal!
Szerintem:
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest