- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
péjé
őstag
válasz
Szicskeee #3565 üzenetére
szia,
1 lehetséges megoldás:
A Nas4free egy nagyon egyszerűen beállítható kis szerver progika, én is azt használom.
Fixálod a routeredben a laptop ip-jét. A Nas4free usb-ről is megy így rámásolod egyre (min. 4gb-os, nagyobb nem igen kell, ez mindig rajt marad a gépen) a nas4free telepítőt, rádugod a laptopra, elindítod. Ez erős gép, kb. 5-10 perc alatt megvan a telepítés, ha jól emlékszem egy pittyenő hangot ad ki ha végzett.
Ezután egy ua. hálón lévő másik gép böngészőjéből eléred a nas4free-t a fixált ip-n, bejön a grafikus felület és ott többek között az ssh-t is tudod aktiválni de nem igazán kell.
Nekem ssh csak a plex szerverhez kellett.
Egy buktatót látok: kis próbálgatás kell h eltaláld a bootolást mivel nem látod...bár ha tök üres a vinyó a laptopban és nem talál bootolható lemezt a cd-meghajtóban akkor elképzelhető hogy továbblép és elindítja az usb-t.
remélem érthető amit leírtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest