- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #21462 üzenetére
Ahogy ígértem, tettem fel képeket a HD Variostar-H2000 koprodukciómról. Elnézést a képek minőségéért, de éjszaka volt, és csak telefonnal volt kedvem fényképezni.
Most már második napja mennek folyamatosan a hangfalak, és egyre jobb hangjuk van. Az egyik mélynyomót fordítva kötöttem be, mert nem az odapöttyintett piros pontot néztem, hanem a csatlakozóján lévő (+) jelzést, de az az egyiken fordítva volt. Ezt azóta persze javítottam. Az egyik magashangszóró viszont egy bizonyos frekvencián zizeg, úgyhogy azt lehet, hogy kicseréltetem majd, bár zenében nem hallatszik ki, csak a Windows hangtesztelőjében. Egyébként nagyon tetszik eddig a hangja, jó levegős, határozottak a közepek, tiszták a magasak, nagyon jó a sztereókép. A mélyektől ugyan nem remeg a gyomrom, de nincs dobozhangja, és ekkora méretben nehéz is többet kihozni ebből, főleg ennyi pénzért. Persze jól ki is hajtja az új high-tech digitális erősítőm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin venu 3
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest