Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Quan-Chi #9433 üzenetére
Le kellett lőni a gépet..tesóm suzobájában van a gép..(az enyémbe már nem fért be
)
És mivel őt zavarta hogy én hajnali fél négykor még itt vígan fórumozgatok így hát le kellett lőni..a röhejes hogy ma reggel nem is emlékezett arra hogy felkelt és elkezdett nekem dumálni...Pedig még ellettem volna
-
válasz
Quan-Chi #9407 üzenetére
Nekem a mostani gépem 8 éves:d..na most gondoljtok el amikor 56 év után először szétkaptam..hát annyit mondok hogy a porszívóban porzsákot kelett üríteni..pedig előtte üres volt..szóval meglátszott rajta hogy az egész család használta..ennek ellenére még mindig műxik:d..kész csoda!
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
- Seasonic B12 BC-550 550W 80 Plus Bronze tápegység
- Minőségi Corsair HXi Series HX1200i 1200W 80 PLUS Platinum
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Kolink Umbra EX180 ARGB CPU COOLER INGYÉ FOX
- Hűteni MIndig Kell! Jonsboo CR-2000GT am4-re is INGYÉ FOXPOST
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest