Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Quan-Chi #3024 üzenetére
Jesszus! És a dupla venti hogy szól?
Nekem egy sima 80-as Delta dobventim van, az lefújja magát az asztalról ha nem fogatom le valamivel. De az nincsen ilyen hangos! Mondjuk abba sem raknám bele az ujjam!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
kételkedem
addikt
válasz Quan-Chi #3024 üzenetére
Ha Delta akkor legyen Delta GFB1212VHW 120x76mm Very High Speed 120x120x76mm, 220.29 CFM @ 3550/3200 RPM, 59.0 dBA, 31.80 watts, 2.65 amps, Maximum Air Pressure 15.04 mm H�O, 12v DC, 3+4 pin Molex header connector. vidó
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
veterán
válasz Quan-Chi #9407 üzenetére
Nekem a mostani gépem 8 éves:d..na most gondoljtok el amikor 56 év után először szétkaptam..hát annyit mondok hogy a porszívóban porzsákot kelett üríteni..pedig előtte üres volt..szóval meglátszott rajta hogy az egész család használta..ennek ellenére még mindig műxik:d..kész csoda!
Everybody lies.
-
-
veterán
válasz Quan-Chi #9433 üzenetére
Le kellett lőni a gépet..tesóm suzobájában van a gép..(az enyémbe már nem fért be)
És mivel őt zavarta hogy én hajnali fél négykor még itt vígan fórumozgatok így hát le kellett lőni..a röhejes hogy ma reggel nem is emlékezett arra hogy felkelt és elkezdett nekem dumálni...Pedig még ellettem volnaEverybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox One
- Elektromos cigaretta 🔞
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs