- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Quan-Chi #9433 üzenetére
Le kellett lőni a gépet..tesóm suzobájában van a gép..(az enyémbe már nem fért be
)
És mivel őt zavarta hogy én hajnali fél négykor még itt vígan fórumozgatok így hát le kellett lőni..a röhejes hogy ma reggel nem is emlékezett arra hogy felkelt és elkezdett nekem dumálni...Pedig még ellettem volna
-
válasz
Quan-Chi #9407 üzenetére
Nekem a mostani gépem 8 éves:d..na most gondoljtok el amikor 56 év után először szétkaptam..hát annyit mondok hogy a porszívóban porzsákot kelett üríteni..pedig előtte üres volt..szóval meglátszott rajta hogy az egész család használta..ennek ellenére még mindig műxik:d..kész csoda!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini PC
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pici telefon, óriás akksival?
- OLED monitor topic
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest