Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Vertigo18 #55967 üzenetére
Hát sokszor volt itt már ez téma, de szerintem a barkács az barkács, a gány meg gány... És mivel mind a kettő benne van a topik címében (sokszor nehéz is lenne megtalálni, hogy hol is van a határ a kettő között), ezért szerintem megférnek egymás mellett a kicsit minőségibb munkák és az igazi vérbeli gányolások (mert azért ezek amiket például most én linkeltem baromira messze vannak a minőségi munkáktól, pusztán csak "jobban sikerült barkácsolások" semmi mások)...
Nekem lassan éppen abból van már elegem itt a PH-n, hogy mindennek külön topikban kell lennie, így aktívnak kell(ene) lennem vagy 20-ban, miközben az emberekben sincs mindig nagy átfedés, így lehet pont azok nem látnák akiknek a legjobban szeretném megmutatni. Annak meg hogy emiatt valamit 2-3 helyre linkeljek be keresztbe megint nincs értelme, mert hát pont az lenne ugye az eredeti célja a külön választott topikoknak, hogy az a bizonyos valami ne oda kerüljön hanem egy másik topikba, de így meg mégis oda kerülne. Szóval nincs sok értelme a túl nagy fragmentálásnak. Persze szigorúan magánvélemény...
FX 70: nekem is régi álmom, de most egy darabig biztosan nem tudok a gépre költeni. Jelenleg is passzív a cucc. Kiszolgál a jelenlegi hűtővel is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Macska topik
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest