Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
Ellnézést hogy ide írok, de nem találtam más topikot, hálás lennék akár azért is hogyha valahová átírányítotok.
Asztali HDD-imet, leakarom cserélni laptop vinyóra, emrt egyszerűen nem tudom őket elnémítani és kegyetlen módon rezonál a házam, gondolkodtama házcserén, de többe lenne mint a laptop vinyó vásárlása, arra lennék kiváncsi, hogy valamilyen adatptert tudtok-e ajánlani, amivel a 3,5-es helyre betudom tenni a vinyókat(találtam már párat, de nem tudom melyik lenne a legjobb)?Vagy ha Ti nem melyik topikban probáljak szerencsét?Léghűtés halkan de hatékonyant, akartam még megprobálni, de rövidebb keresgélés útán elbizonytalanodtam, hogy oda való-e a kérdésem.
Köszönöm előre is, és elnézést, ha nem ide való kérdést tettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest