Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
Na igen, de nekem azt kéne hogy kiszívja rendesen, mert oldal a 25CM-s befelé nyom, meg elöl egy 14CM-s is.Táp(ami ADDA ventis és néma) meg a hátcsó venti felelős azért hogy ki is mennyen a meleg levegő.A rezonancia fontos nekem jó lenne ha nem lenne nagy.Most teljesen tanácstalan vagyok.
-
Vasinger!
nagyúr
Azért az nem igaz, hogy nem számít a fordulatszám. Amit a hivatalos honlapon megadnak légszállítás adatot ne vedd készpénznek. Szoktak túlozni. Viszont fordulatszámmal nem.
És a fordulatszám azért tud valami képet adni a légszállításról, mert egy 1700-as és egy 2200-as ventinek nem lehet ugyanolyan a légszállítása.
Más: Ezt már láttátok? A Scythe új üdvöskéje. Vélemény?
Amit nem értek, hogy miért adták meg, hogy mekkora a súlya?[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Szia! A problémát látszólagosan megoldotta a forrasztás, de azt is el kellett volna olvasni, hogy előtte (mikor elvileg rossz volt a csatlakozás) a Coolink venti felpörgött majd leállt indításnál, még az eredeti venti tökéletesen működött.
Ezzel csak arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy bár a csatlakozás frissítése után jó lett mindenkor a Coolink, azért én nem mondom 100%-ra hogy az volt a bűnös.
De elvileg kitaláltam a megoldást arra az esetre is, ha mégsem a csati hibája lenne, szóval ha nem indul el a tápodban a Coolink, akkor írj rám nyugodtan és leírom az általam kreált lehetőséget/megoldást.
Más: a ventik légszállításánál remélem figyelembe vetted hogy van amikor CFM és van amikor m3/h-ban adják meg a légszállítás teljesítményét.
Amúgy az általad választott 120P elvileg tökéletesen megfelel, alighanem a legjobb választás, szerintem nagyon vagányan néz ki a tápban (olyan kicsit nVidia feeling), viszont én azt vettem észre, hogy fektetett működésnél (ahogyan a tápban is lesz majd) kicsit kattog, kerreg, de nem hiszem hogy ez más ventinél ne lenne igy (Enermax magma???)...¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Adiking
tag
Jogos. Akkor még kell a fekete is. De igazából az lenne a lényeg, hogy ne forogjon magától, csak egy másik venti "szelétől", ugyanakkor kiírja a gép a fordulatszámot. Ezzel meg lehetne állapítani, hogy mennyire igazak azok a légszállítási adatok amiket a gyártók megadnak.
OFF: Fizika meg le van sz@rva. Nem érettségi tárgy, öt 1-esre kaptam kettest év végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Microsoft Excel topic
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mesterséges intelligencia topik