Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolexx
aktív tag
SZia, nekem is van ilyen ventim, és nálam is jelentkezett ugyan ez, elsőnek 1db ment ki majd még 1. De mivel én házzal együtt vettem ezért nem nagyon aggaszt a dolog. Én is csodálkoztam hogy mi történt vele, ki is szedtem mozgattam a csatiját, de nem jutottam vele semmire. Ha garis visszaviheted szerintem nyugodt szivvel.
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
LGLuke
őstag
Az NF-P az CPU hűtő, az NF-S-nek kevesebb lapátja van, az a házhűtő!
Szerintem azok közül válassz, és nekem van 1 db 8cm-es ház hűtőként és 1 db 9cm-es CPU hűtőként, mindkettő nagyon halk.
Most tervezek venni 2 db 12 cm-est. Szerintem a legjobb ár/teljesítmény. Főleg, mert nem hiszem, hogy sok halkabb lenne tőlük, ha van egyáltalán, akkor is horror áron. -
-
RexpecT
addikt
Én pont ma cseréltem le a Hyper TX2-n lévő ventit egy NF-B9-re.1000 RPM-en használom egyenlőre meg vagyok vele elégedve.
A lényeg:
Szerintem rátudod rakni,ahogy nézem itt is van egy burok amire rávan csavarozva a venti és a burkot meg a bordára lehet pattintani.Az a biztos ha leveszed a procihűtőt és megnézed . -
-
Henk
veterán
Azt hiszem ezzel egészen addig nincs gond míg mondjuk zárlatos nem lesz a venti. Nekem így magyarázták ezt anno: mivel az 5v-os ágat kötöd a minuszra így ha zárlatos lesz a venti, végigküldi az 5v-os ágon a 12v-ot, ami az 5v-os fogyasztóknak nem tesz túl jót valamint a másik dolog, hogy töltést nem vezethetsz vissza a tápba (bár ált. bírják a jobbak), így ugyanarra az ágra kötni kell valami 5v-os fogyasztót, ami legalább annyit felvesz...mondjuk ugyanazon az ágon 2 venti 5 ill 7 volton.
De ha 4 pines csati van a ventin azt tudja a lap pwm-el szabályozni. Vagy még akkor is túl magas fordulaton megy? -
sz.j
nagyúr
Miért nem veszel egy egyszerű ventiszabályzót?
Pl. a Zalmi Mate2 kb. 1k körül mozog és tág határok között állíthatod be a neked megfelelő fordulatszámot.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Henk
veterán
Ez nem szabályoz semmit, ez csak egy darab vezeték, átlalakító. A Revoltec egyforma dobozba csomagolja a sz@rjait csak azt jelöli be rajt amit tud az adott cucc. Ha 9,5V-ra akarod szabályozni akkor ilyen ellenállást is vegyél hozzá. Bár azt mondtad nagyon hangos a venti akkor ahhoz nem biztos, hogy elég 9,5V.
Imi87: nem tudok egyelőre semmit mondani erről a Noiseblocker-ről mert még nem használtam ilyet, csak hallottam többször is róla ezért gondoltam, hogy bekerül a tesztbe. A világítós ventikkel sincs tapasztalatom mert nekem nem tetszik, csak azt próbáltam amik az Antec házamban voltak gyárilag. Azok viszont nem voltak halk működésűek így hamar kikerültek a házból. -
Henk
veterán
Szívesen.
Ha 2 ventit akarsz kötni a potira az egy Y elosztóval megtudod oldani, így elég egy potit használnod a 2 ventihez. 2-t simán elbír, mondjuk a 2 venti így nem fog azonos fordulatszámon menni, de úgy nézem ez amúgy sem célod. Én használtam ilyen elosztót 2 ventihez meg elé 1 ellenállást. Teljesen jól ment, 9,5V-on mindkettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 40x40mm-es 12v ventilátort keresek
- Be quiet! Pure Wings 140 MM es rendszerhűtők eladók!!!
- Új 6db LIAN LI UNI FAN SL-INF 120 RGB VENTILÁTOR FEKETE (UF-SLIN120-1B)
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple Pack Black FAN + Lightning Node Core bontatlan ALZA garanciális
- Cooler Master COSMOS C700M-ből kiszerelt 0 új perces ventik 4 db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest