- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
techlock
csendes tag
válasz
bnorci71 #43903 üzenetére
Ilyen házam van nekem is. Jó választás, nagyon szép élőben.
Jelenleg még nincs benne VGA, ezért nem tudok még valós adatokat mondani a hőfokokról, de az alábbi videó lehet, hogy tud segíteni.
https://www.youtube.com/watch?v=-xDw0gxslCY -
detroitrw
addikt
válasz
bnorci71 #43922 üzenetére
nem mondom hogy nem lenne elég ereje annak a kis mágnesnek, de inkább nagyobb lenne jó, így utólag belegondolva
valami ilyen süllyesztett likas ~15mm-es átmérővel klikk (bár ezzel meg lehet tönkreb@sznám a házat ha le akarnám szedni)
lenne egy 200-as venti is nem szeretném ha valami oknál fogva elengedné magát a kicsi mágnesmás:
van most egy 2 tornyos cpu hűtőm, amire 120-as ventik vannak azzal a fém szorítóval rögzítve
van egy bontatlan 140-es SHADOW WINGS 2, ezt tudnám valahogy rögzíteni? léteznek ilyen fém rögzítő adapterek 140-es ventikre?
ill. ezek a rögzítések mennyire vannak szabványosítva? (gondolom semennyire, de hátha mégis)
-
detroitrw
addikt
válasz
bnorci71 #43919 üzenetére
Ha nincs akkor a szabadalom dijmentesen felhasznalhato!
Egy ilyen vibratormentes (vagy mi
) megoldassal lenne a legjobb, a lapos vegebe egy pici eros magnes beagyazva
Akar ugy hogy ez a gumis anyag a magnest teljesen korbefogja, hogy ne legyen fem a femmel kapcsolat.Amugy igen meg tudnam oldani, de ezt annyira olcso megoldasnak iteltem, hogy kar lenne belekezdeni. Inkabb megvennem boltba
-
Zamma
őstag
válasz
bnorci71 #43903 üzenetére
Létezik olyan a Noctua-nak külön ecélra kapható venti "távtartója", megnyzgtatlak, nem fog a turbulencia bekavarni, szerintem ezt némileg túlgondolod...
Egyszerűen tegyél oda 2 db jól nyomó és halk ventit (pl. Ventro Pro), ezzel a gondot meg felejtsd el.
A vga-d ventije is később fog bekapcsolni, ezáltal kíméled azok ventijeit és nem kell aranyáron majd cserélned sem.
-
bnorci71
addikt
válasz
bnorci71 #40921 üzenetére
Na megjött a táp+CPU hűtő nulla a hangjuk
Úton van még 2db Be quiet! BL085 Shadow Wings 2 120mm PWM rendszerhűtő akkor az egyik befújni fog a HDD alatt a másik a CPU-nál meg kifelé lesz.Annyit variáltam, hogy a hűtő fordítva van felrakva nem a RAM felé nyúlik hanem a hátlap felé mert az SSD csatitól nem fért el. Gondolom ez nem gond ha nem ér hozzá semmihez nem ül fel semmire.
Biosba még nem nagyon állítgattam semmit kb mennyire lehet felengedni a CPU-t Ryzen3 2200G. Aida stressz tesztbe 50°C láttam a venti így se ment szerintem fél fordulaton se. Biosba a Silent mód van most beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged