Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
no, gondoltam benézek, hátha találok vmi véleményt könyvről, érdekelt hogy csak én találtam olyan sz*r lezárásnak mint mondjuk egy mátrix 3 ha filmvilághoz akarom hasonlítani...
Rowling nagyon elcseszte sztem, mindent a kis meglévő kitalált dolgokból akart megoldani és ez bizony a 4es könyv óta tart. Azóta gyakorlatilg semmi újat nem tudott felmutatni. Tolkienhoz hasonlóan azzal kezdte hogy szépen felépített egy külön világot és ennek a világnak a kis mozzanatait elcsípni, az tette élvezetessé az olvasást. Az ötödik könyv óta ilyen nincs, csak magyarázza mi merre meddig hogyan, a 7es meg mint egy rossz amerikai akciófilm, tele sablonjelenetekkel és rossz fele formált karakterekkel, sablon párbeszédekkel és illogikus következtetésekkel, túl gyors eseménymenettel - gyak arról, hogy melyik helyszínen hol mit cisnáltak a szereplők, ír vagy egyenként 30-40 odlalt, de arról hogy mi történt a végén, a végkifejletet gyak 20 perc alatt lerendezi. Felesleges irtja ki a sorozat több karakterét, az utolsó 3 áldozatnak gyakorlatilag semmi semmi de értelme nem volt.
Én nagyon nagyot csalódtam, de az mondjuk már a 6os könyvel kezdődött, az 5ösen még a várva vért nagy titok jól eladható volt, a 6os tipikusan egy újabb rókabőr, átvezető epizód, a 7es meg a tendencia szerű sz*r befejezés.....váhh, nem ér enynit az egész
aslusszpoén persze az egészben hogy az eszményi gonoszt, akinek a negatív imázsát 6 kötetben építgette hogy ilyen olyan szörnyűségekre képes, egy 2 mondatos párbajjal lerendezi....no comment[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest