Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
A telefonbetyár
Napokban rögtön nyitás után csörög a telefonom (3310, mert konzervatív típus vagyok, ha rádió akkor Sokol/Kossuth, ha pörkölt, akkor bogrács stb, ha telefon, akkor 3310.)
Magán telefonszám , a kedvencem, ha ilyet látok a kijelzőn legszívesebben fel sem venném. Ha lenne rá befolyásom betiltanám a hívószám kijelzés letiltását.
Felveszem és mondom haló Guga Bt. és csend egy másodpercig, majd kinyomja a telefont. Nagyjából 20-30 percenként megismétlődött a dolog és csak egyszer sikerült elcsípnem egy .öcsö. szórészletet, ami talán a köcsögből származott.
Aztán kisvártatva kaptam egy névtelen mailt az apronetről, hogy boltban 55000 te köcsög fasz.
De valószínűleg eltéveszthette a hirdetést vagy már nagyon mérges lehetett, mert egy 16000 Ft-os MP3 lejátszóra válaszolt. Nem tudom, hogy az éles tyúkeszével ilyenkor mire tippel hogy majd elkezdek rettegni és elköltözök az országból vagy mit hisz még ahhoz sincs bátorsága, hogy a telefonszámát kijelezze, de még csak egy freemailos mailcímet sem mer megadni.
Kettőnk közül szerintem Ő az aki inkább retteg.
Napirendre is tértem fölötte. De másnap szintén nyitás után csörög a telóm és egy vodás szám a kijelzőn. Egyáltalán nem ismerős és a jegyzeteimre pillantva sem láttam a listában. Mostanában minden hívás után kiírom egy papírlapra, hogy ki hívott és milyen ügyben, mert már volt egy két kellemetlen esetem. Felhívtak, hogy adjak árajánlatot 12db gépre egy közintézménynek és megígértem, hogy egy órán belül ezen a számon hívom. Közben az egy óra alatt sokkal több hívást kaptam, mintsem a telefonom tárolni tudná a fogadott hívásokat, így kénytelen voltam kivárni a szemrehányó telefonhívást és sűrű bocsánatkérések között kegyelemért esdekelni, hogy bocsi de a telefonom már rég törölte a számot, amit hívnom kellett volna. Az ötödik ilyen este után már minden telefonszámot leírok papírra és odaírom mellé, hogy mivel kapcsolatban hívott.
Ez a vodafonos telefonszám nem szerepelt a tegnapi listámon. Felveszem és mondom haló Guga Bt....
Nadrágsurrogás és közlekedő járművek zaja, léptek és vissza-visszatérő nadrágsurrogás. Leraktam és elkezdtem gondolkodni. Annak az esélye kicsi, hogy valaki zsebre vágja a telót és a nadrágja korca bepötyögi a 20/2313346-os számot. Ellenben ha nokia telója van, akkor a felfelé pötyögés után rögtön az utolsó hívott számokat tárcsázza. Ezt onnan tudom, hogy a nejem már több ízben felhívott a zsebéből és egyforma telefonkészüléket használunk. Miután hazaért röhögve mondom neki, hogy beszéltem a nadrágoddal.
Felhívtam a vodafonos számot és bejelentkeztem, szia guga vagyok. Fiatal srác, süldő, makogott, hogy izé nem tudom ki vagy. Mondom neki nyugi én sem, de az előbb beszéltem a nadrágoddal. Használd a billentyűzárat a nokiádon és hatásszünet. A srác ereiben megfagyott a vér. Előző nap letiltotta a hívószám kijelzést és nyakló nélkül s bátran hívogatott a névtelenség mámorában. Most meg visszaállította a számkijelzést és véletlenül feltárcsázott a zsebéből.
Ez egy igazán extrém helyzet, erre nem számított és nyilván átgondolta, ráébredt s közben kiverte a hideg veríték. Nem raktam le a telefont, hallgattam ahogy visszafojtja a lélegzetét és várja, hogy mondjak valamit, vagy egy megsemmisítő és lealázó „látod bazmeg kisköcsög így jár aki” kezdetűt vagy hogy bambán izézzek én is, mint akinek nem esett le a tantusz. Nem mondtam neki semmit, tudta Ő jól az egészet. Később még felhívtam egy ismerősömet a vodafonnál és megtudtam a kártya tulajdonosának a nevét. Bár nem jelent semmit, mert feltöltős kártya, akár vehette valaki egy készülékkel is és eladta a kártyát, de ha kicsit rámenősebb lennék és szeretném kiherélni, akkor már rég hagymán pirulna a töke.
De beértem annyival, hogy csöndben leizzadt és tudomásul vette:
4.
Mt 10,26
Azért ne féljetek tőlök. Mert nincs oly rejtett dolog, a mi napfényre ne jőne; és oly titok, a mi ki ne tudódnék.
5.
Lk 12,2
Mert nincs oly rejtett dolog, mely napfényre ne jőne; és oly titok, mely ki ne tudódnék.
Miután 10. alkalommal hívott rejtett hívószámmal, pont ez jutott eszembe, hogy ez Isten dolga, Isten engedte meg, hogy megtegye. Bár nagyon erősen kívántam, hogy megtudjam ki az és a dühöm ha akkor meghallgatásra talál, talán szikrázva be is olvastam volna neki, de eszembe jutott, hogy:
11.
Jak 1,20
Mert ember haragja Isten igazságát nem munkálja.![[kép] [kép]](http://www.guga.hu/egyebek/mobilephone.jpg)
Aktív témák
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi