- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Hirdetés
Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Kívül rend van , belül sincsen .
Gyulaváriban a Böki u. 10 alatt történt az eset , hogy családunk széleje-szeglete a házban tüsténkedett . Mihályt és Máriát jöttek össze ünnepelni mindahányan voltak . Abban az időben még nagyobb volt a családban az összetartás és adtak még a közösségtartásra . Az asszonyok a konyhában szorgoskodtak , hozták sorba a tanyasi csirkék és tyúkok leveit , húsát , köreteket , süteményeket . Mi gyerekek körberohangásztuk a házat . Elmentünk hátra lovat símogatni , a disznókkal visítozni és élveztük az össznépi együttlétet . A férfiak természetesen a nappaliban tömték a hasukat és nyelték a borokat . Szélesen gesztikulálva hirdette ki-ki önnön igazságát . Mindenki a tőle elvárható legjobb formáját és arcát mutatta . Addig nincs is gond amíg a bor el nem kezdi alázni a népet . Vélt vagy valós sérelmeiket hosszú évek mélyéről is előássák ha a csata úgy kívánja . Az elszenvedett érzelmi súrlódások mennyisége a bor fogyasztásával egyenes arányban tornyosul . Szép is minden , kívül az ember mosolyog belül pedig fortyogó düh . Határa van annak is amit elviselni képesek , korlátolt az ember tűrőképessége . Ahogy ilyenkor lenni szokott Mihály és Mihály néhány pohárka bor után pofozkodott . Szó szót követ , a család minden meglett nagykorú férfitagja az udvaron kint termett . Hadonásztak akár csak Szkitánszkitán . Mint giliszták a porban úgy forogtak a komoly férfiemberek egymáson a földön . Húzták-vonták , tépték egymás ruháját . Az asszonyok is beavatkoztak hol innen , hol onnan . Ki-ki védte a magáét és próbálta kivonszolni a tömegből miközben bele-bele rúgott alattomosan a másikéba , mímelve a szétválasztást. Mi meg álltunk és bámultuk az apáinkat-anyáinkat ahogy fetrengtek véresen a porban . Akkor odajött a családunk egy idősebb tagja aki már sokat látott . Rátette a két kezét az én és unokabátyám vállára , majd csendesen annyit mondott . Eredjetek fiam rendőrért .
Megiramodtam az unokabátyámmal Bandival kifelé . Kint ácsorgott a fél falu az utcán , yóólesett a májuknak az ingyencirkusz . Akkor még nem vót a bigbrádör . Elindúltunk a kocsma felé mert arra hosszabb és van időnk átgondolni . Négy órába telt mire végére sikeredtünk a gondolkodásnak . Annyira , hogy már járni is alig bírtunk . Visszafelé kihúgyoztuk azt a sok sört a mások falaira és vigyorogtunk bambán . Bandi még okádott is . Bent a házban már lecsöndesedett mindenki rendőrök nélkül is . Több áldomásféle is elhangzott mert néhány oszlopos tagja a mi családunknak sűrűn ölelkezett és a legnagyobb egyetértésben méltatlankodtak , hogy de ugye nem gondoltam én azt komolyan . De yóó , hogy csak vicceltek . Mi lett volna ha komolyan veszik ? Szkitánszkitán később elmondta , hogy ő is kapott egy pofont pedig csak a kinti wc-t kereste . Mire felvilágosítottam , hogy az áhított latrina a feltételezett helytől éppen 5méterre és 2centiméterre volt fellelhető . Biztos félreértették ahogy a tömegben hadonászott az ajtó után .
Robbanás-Veszély Nyílt láng használata és a dohányzás tilos !
Nagy böhöm izmoshátú keresztespók mászott a kazánház ajtaján . Mikor odaért a tűzveszélyre figyelmeztető tábla sarkához megállt és bámulta a feliratot . Nejemmel leültünk a lépcsőre a cipőnket felvenni és rácsodálkoztunk a pókra . Már maga a mérete miatt , pókot amúgy láttunk már eleget . Mikor a közértből visszajövet még mindíg ott bambulta a feliratot , a nejem csak ennyit vetett oda neki félvállról : Ne fáraszd magad koma , nem pókul van írva . Harmadnapra még nevet is adott a póknak , egyszerűen csak pők-nek hívta .
Megkérdeztem Szkitánszkitánt , hogy van-e a póknak védőangyala . Azt nem tudja de van neki egy iide pontosan passzoló , remekbe szabott versikéje . Elmondhatom ? Minden tiltakozásom ellenére belefogott . A címét nem tudtam lefordítani a mi nyelvünkre ezért azt meghagyom eredetiben .
Őmókőkék Óketatat
Fűre lépni tilos
Lépre fűni tilos
Férre lűni tilos
Phű betépni tilos
Tömpe póknyak , pókpete .
Póktatának pókpata
Majd nagy csönd és hatásszünet.........
Ennyi ?........kérdeztem .
Hát nem akarlak megbántani barátom ezt őszintén mondom de én még ilyen szar verset nem hallottam .
The Pompous Marsh-hen : Kemény
Nem én vagyok kemény hanem az enyém ,
kemény vagyok de nem én .
Kemény vagyok mert nem vagyok kemény .
The Pompous Marsh-hen : A hírolvasó mája
Rózsaszínű a hírolvasó mája ,
mert mára málnás májat pirít őnéki mamája .
De mamájáért szól a hírolvasó mai imája ,
bár lenne rózsaszín a mama mai mája .
Így hát rózsaszín májat pirított őnéki mamája .
A mamája komája adta a málnáját hozzája .
örül majd a fijam mája , mondta a komájának a mamája .
Mert a májat ő eszi meg s nem a hírolvasó mamájának a fijája .
Mégsem rózsaszínű a hírolvasó mája , mert a mamája komájának a mamájának az Edward nevű fijája ette meg a rózsaszín májat .S tele hassal boldogan így kiáltott : Jöjjön a nőnapi köszöntő !
Yóó éjszakát !
Elmegy a feleségem aludni ,
Úgy híjják őtet , hogy Lúdnyi .
Így szóla hozzája a lúd ni !
Gigágá-gugágá Te asszony ! Há menjé má aludni .
Holnap reggel virradóra
ébredjél fel kakasszóra .
Fürödjél meg lenn a tóban ,
én meg megyek legelgetek .
Köszöngetek libasorban : szia Lúdnyi , szia Lúdnyi !
Ez a nőnapi köszöntő . Köszönjük , hogy ön nő .
Mi van ?
Torzulok ?
Hozdulok ?
Mosszulok ?
Forzulok ?
Tordulok ?
Mozcizok ?
Hapdulok ?
Kérdulok ?
Fordezek ?
Mér zulok ?
Ti torz egek !
Hát ne éljen Edward ?
Ki a hírolvasó mamája ?
Az aki elmondja a ''Hírolvasó mája'' c. versikében , hogy mi a rózsaszínű máj összetevője . Hát máj meg málna .
Ok de én nem ezt kérdeztem , én arra lennék kíváncsi , hogy ki a hírolvasó mamája ?
Az aki elmondja a ''Hírolvasó mája'' c. versikében , hogy mi a rózsaszínű máj összetevője . Hát máj meg málna .
Hülye .
Hogy , van férjed ?
Gyötri nátha .
Hát a háta ?
Igen meg a lába .
Unjad már mert én már unom ,
hogy a rímeket nem tudom .
Forgatni a számban nyállal ,
jaj de bocsi leköptelek ?
Elnézést csak kicsúszott a számon .
Amúgy hadd kérdezzek egyet .
Hogy ,van férjed ?
Gyötri nátha .
Kívül rend van , belül sincsen .
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MacBook Pro TouchBar (FLEXGATE!)
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó Konfig I5-11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest