- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
ggelt :up: & go Kulcs, mert szélvihar van, de hétágra süt a nap és roskadozik a telek az epertől, cseresznyétől és meggytől, nem kéne hagyni megrothadni
Más, nemrég olvastam egy becsült felmérést a polgári légügyi hatóságtól, hogy egyszerre kb. hány gép lehet a föld légterében, nagyjából 1500-2000 göbzi van fent egyidőben. Rémísztő adat, fossák a kerozint. S ha azt veszem, hogy egy-egy gépen hány ember ül . Amíg én aludtam, 1500*2000 X 1*150 ember röpködött a fejem felett.
Mondok még rosszabbat, ha az ember lelátna a földbe és pontosan tudná mi van alatta, mindjárt nem aludna olyan nyugodtana történelem szépen elkefélte az eseményeket, s te meg lehet, hogy egy tömegsír felett fodrászkodsz minden nap, alattad 2-3 méterre családok, gyerekek, öregek egymásra hányva.
Vagy épp az ágyad van egy eltemetett kincs fölött. Minden este azon agyalsz, hogy másnap megint egy nehéz nap, csekk tenger és milyen nehéz az élet, pedig minden este ott fekszel le a probléma megoldása felett 2-3 méterrel csak nem látod.
S a végtelen világegyetemről nem is beszélve, amíg én azon tusakodom, hogy betudjam fizetni a kötelező biztosítást, addig egy csillag éppen megszűnik, s lehet hogy attól a csillagtól függött egy csomó bolygó léte, amiknek a sorsa már teljesen egyértelmű. Azért a csekkem még mindig nagyobb súlyt képvisel számomra.
Vagy még egyszerűbb téma, a földön hány ember van éppen eltűnve, várnak rá, hogy valaki megtalálja őket, vagy éppen életveszélyben vannak és nem megy arra a kutya sem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest