Aktív témák

• guga

Közösségépítő

ggelt :up: & go Kulcs, mert szélvihar van, de hétágra süt a nap és roskadozik a telek az epertől, cseresznyétől és meggytől, nem kéne hagyni megrothadni :D

Más, nemrég olvastam egy becsült felmérést a polgári légügyi hatóságtól, hogy egyszerre kb. hány gép lehet a föld légterében, nagyjából 1500-2000 göbzi van fent egyidőben. Rémísztő adat, fossák a kerozint. S ha azt veszem, hogy egy-egy gépen hány ember ül . Amíg én aludtam, 1500*2000 X 1*150 ember röpködött a fejem felett.

Mondok még rosszabbat, ha az ember lelátna a földbe és pontosan tudná mi van alatta, mindjárt nem aludna olyan nyugodtan :DDD a történelem szépen elkefélte az eseményeket, s te meg lehet, hogy egy tömegsír felett fodrászkodsz minden nap, alattad 2-3 méterre családok, gyerekek, öregek egymásra hányva.

Vagy épp az ágyad van egy eltemetett kincs fölött. Minden este azon agyalsz, hogy másnap megint egy nehéz nap, csekk tenger és milyen nehéz az élet, pedig minden este ott fekszel le a probléma megoldása felett 2-3 méterrel csak nem látod.

S a végtelen világegyetemről nem is beszélve, amíg én azon tusakodom, hogy betudjam fizetni a kötelező biztosítást, addig egy csillag éppen megszűnik, s lehet hogy attól a csillagtól függött egy csomó bolygó léte, amiknek a sorsa már teljesen egyértelmű. Azért a csekkem még mindig nagyobb súlyt képvisel számomra.

Vagy még egyszerűbb téma, a földön hány ember van éppen eltűnve, várnak rá, hogy valaki megtalálja őket, vagy éppen életveszélyben vannak és nem megy arra a kutya sem.

[Szerkesztve]

Aktív témák