- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Hogy miről szól az iwiw
hink:
Kedves Zoltán!
gyorgy ismerősnek jelöltés várja visszaigazolásod, hogy valóban ismered. Kattints ide, ha meg akarod tekinteni gyorgy adatlapját.Üdvözlettel:
iWiW
Kedves Zoltán!
Csaba ismerősnek jelöltés várja visszaigazolásod, hogy valóban ismered. Kattints ide, ha meg akarod tekinteni Csaba adatlapját.Üdvözlettel:
iWiW
Kedves Zoltán!
Sándor ismerősnek jelöltés várja visszaigazolásod, hogy valóban ismered. Kattints ide, ha meg akarod tekinteni Sándor adatlapját.Üdvözlettel:
iWiW
Na mostan aszongyák erről a szájtról, hogy közösségi szájt. Én meg azt mondom, hogy ott még annyi közösségi élet sem folyik, mint 2 kakukkos óra között ha üt az óra és nekiállnak rityogni.
Rátaláltam egy rakat ismerősömre gyerekkoromból és nagy elánnal nekiálltam üzeneteket küldözgetni meg bejelölni Őket ismerősnek. A 10 emberből kb. 1 írt vissza és nagyon megörült, majd jelezte, hogy remélem tartani fogjuk a kapcsolatot. Miért ne, tartjuk is. Később már óvatosabb voltam, csak üdvözlő üzenetet küldtem és nem jelöltem be ismerősnek. Erre baszik válaszolni, hogy told meg anyád vagy valami, csak szépen bejelölt ismerősének és várta, hogy igazoljam vissza.
Mi folyik itt? Ez a totál közönyös elhülyülés, hogy oké nem mész már a postára, nem írsz levelet, nem telefonálsz, nem írsz mailt sem. Minél több és gyorsabb eszközünk van a kommunikációra, annál ridegebbek leszünk és távolságtartók.
Az iwiw azon felül, hogy szépen kettyintgetnek egymásra, hogy nőjön a szám a neve mellett másra nem alkalmas.
Mondjuk némelyiknek mentségére szolgáljon, hogy mikor még együtt voltunk akkor is egy beképzelt tufa volt, ezekszerint ez a helyzet azóta sem javult
Nagyjából 35 embernek írtam üzenetet, ebből négy válaszolt vissza.
Csak azt nem értem az ilyen seggfejekben, hogy miért nem húzza ki a dugót a gépéből ha ennyire elakar szigetelődni?
Írok neki egy litániát, hogy de örülök meg minden, ezzel meg azzal mi lett?
STB.
Erre válasz helyett kihasználja az alkalmat, hogy egyel több ismerőse legyen (tisztelet a kivételnek).
Na bazmeg, itt tartunk, az hogy valakinek főiskolai végzettsége van még nem garancia rá, hogy megtud szólalni és kitudja húzni a kezét a seggéből.
Tudtam én már egy éve, hogy nem kéne odamenni az iwiw-re
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest