- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Hát igen, a repjegy oda-vissza 110 euró lesz kb., a belföldi vonatozás Amszterdamból Arnhembe kb. 30 euró, ezen kívül még viszek magammal 150-200 euró költőpénzt (nem mintha el akarnám verni mindet, de ha külföldre megy az ember, jobb, ha túlbiztosítja magát; én személy szerint szeretem elég durván túlbiztosítani magamat
).
Munka nélkül nekem sem ment volna. Egyébként ha az ember tervezi, hogy belevág, akkor érdemes már egy évvel (!) előre elkezdeni gyűjtögetni, így minden hónapban elég csak egy kisebb összeget félrerakni. Én is a tavalyi Qlimax-kor határoztam el, hogy idén mindenképpen ki akarok menni, ha törik, ha szakad.
Különben meg drágult a jegy tavaly óta, akkor hatvanvalahány euró volt, forintba átszámolva az akkori árfolyamon asszem kb. 18000Ft lehetett. A VIP jegy idén 95 euró körül volt, de három perc alatt elkelt az összes!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest