Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nem_tom
őstag
Számításaim szerint ~63.000Ft az alapköltség. Ez takarja a jegyet és az utazást. A szállásról és további költekezésről nem is beszélve. (kaja, pia, stb) Szóval kell legalább ~100.000Ft ahhoz, hogy kimehess és jól is érezd magad. Persze ez attól is függ, hogy a szállás mibe fáj és meddig maradsz. Akár még többe is kerülhet.
Annyira meglepett az összeg, hogy már meg sem tudok lepődni. Komolyan.
Szvsz én nem erre szórnék el ~100.000Ft-ot, inkább félretenném. Persze mindenki maga dönti el mit csinál a pénzével. Nyugi, nem ítéllek el ezért, és kioktatni sem akarlak. Ezt tekintsd szubjektív véleménynek.

Majd ha gazdag leszek, szerintem kimegyek.
Kívánom, hogy ennyi pénzért érezd nagyon jól magad!

-
nem_tom
őstag
Túlélem a zsúfoltságot ha lesz olyan hely, ahová félre tudok húzódni. Mindenképpen szabad levegőn.
Nos én egyedül, vagy ismeretlennel tuti nem megyek ki külföldre. Főleg, hogy nem a szomszédba mennénk. Sokkal jobban érezném magam ha tudom, hogy van velem valaki akire számíthatok.
Az idiótákat túl lehet élni.
Drogozni én se drogozok. Általában csak sörözök meg dohányzom.
Az én ismerőseim akik tudják, hogy szeretem az ilyen zenéket, nem hiszik azt, hogy drogozom.Szóval nálam ez másképp megy. Arról nem is beszélve, hogy biztos nem 2Ft az egész. De majd elválik mi lesz. Még jóval odébb van a nyár.

-
nem_tom
őstag
Nem tudom. Fogalmam sincs, hogy lesz pénzem. Plusz csak úgy mennék, ha el tudnám vinni egy barátomat. És nem tudni, hogy valamelyiknek jó lenne. Arról nem beszélve, hogy nem tudom milyen ez a rendezvény. Például a zsúfoltságot nem bírom. Ráadásul nem tudom, hogyan tetszene több óra tömény Hardstyle.
-
nem_tom
őstag
igen, de én úgy veszem észre, hogy az elektro shuffle -t a malájosok jobban átvették.
(#157) skitzoo: az oks, hogy haverokkal, de ugye oktató videóról? (pl BigMilan video) mert az nem jó, hogy csak nézegetitek a shuffle videókat és vmi hasonlót próbáltok alkotni. sokkal több van mögötte.
vagy valamelyik haverod úgymond haladó szintű shuffle -ös emberke?
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Lexus, Toyota topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assassin's Creed: Valhalla
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung kuponkunyeráló
- Mini-ITX
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az azért nem kis összeg. Addig tuti nem jutok ki, míg nem leszek dolgozó ember. A további költségekről nem is beszélve.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)