Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
piqla
őstag
Ugyan mar... Miert lenne szornyu?
Mondjuk amin most jot mosolyogtam, hogy ha csak be nem csuszik egy kis baleset, akkor meg olyan 10 evig nincs a terveimben gyerkoc... Egyebkent a noi kezilabdaban az (is) nagyon jo, hogy kurva szep lanyok vannak ott... Az en kedves baratnom is kezis volt, egyik lanyismerosom is kezis, es akkor nezz meg egy-ket fenykepet a mayar bajnoksagban jatszokrol... Wuaaaaaaaaaaa
Visszaterve: az a baj, hogy ugye kiskorban nem fogja azt mondani, hogy na ez nekem nem, de ez mar igen, en ebben akarok bajnok lenni...
Volt par ismerosom, akiket mar pelyhestoku koruk ota jarattak pl. jegkorongra, aztan mire erettsegiztem, mar egyre-masra mondtak, hogy meguntak, abbahagyjak.
Szoval kerdes... A legjobb, hogy Si-Fu meg jarni is alig tudo kisfiat elhozza a kungfu szeminariumokra.
Kuldjuk az egyenesrugasokat, Botond meg a kb. 40 centi hosszu labaival utanoz minket, es kuldi neki a bordasfalnak -
Integra
titán
bevallom nekem még a felvarróm sincsen fent (meg hát a tal sosem nyomta a kezembe, a passportomba is úgy kellett kikönyörögnöm, hogy írja be a vizsga eredményeimet
...), bár most már azért be- beszólogatnak, hogy szakadt ruhákban nyomom és ha sikerül május végén a nagy vizsgám, akkor illene már normálisan felöltöznöm
vizsgázás párban megy
[Szerkesztve] -
SwordWarrior
csendes tag
Nem tudom nekem a karate-krol nincs tul jo véleményem, amire jártam az jó volt(kyukoshin) alapjaiban, de az edzés színvonala a nullátt verdeste... Néztem shotokan edzést, hát nem túl elragadó(szerintem)... a wado és shito stílosokról nem sokat tudok, a wado-rol rosszat mondanak, én nem ismerem, nem is láttam még őket, lehet h jók...
Falco6 te mit is csinálsz???
szerk.: a kempoban kata??? az nem ''személyreszabott''??
[Szerkesztve] -
CardineIIa
csendes tag
Nem szerkesztettem, csak töröltem...
De, ha ilyen mindenre tüzelő tahókat [ld. a bagdadi reptér mellett lelőtt DHL gépet, amit francia újságírók előtt küldtek meg egy hőkövető rakétával] is be lehet tenni; akkor jöjjön Ms. Beretta...
[link]
(Bár, éppen ezért szabadítottak meg előző 2003.12.19.-es nick-emtől...)
[Szerkesztve] -
SwordWarrior
csendes tag
Ez ellen tenni kéne... Kanadában például szinte minden utcában van járőr, és az autóknak nem kis része(minden 40.ik kb...) rendőrautó... És ők cselekednek is... Ez kéne itt is, nem pedig ígérgetés... Én magyarországon mindennemű fegyver viselését megtiltanám és dutyival büntetném, ha csak egy mód van rá...
-
End
csendes tag
Szia!
Több dolog is eszembe jutott, ahogy olvastalak.
Együtt tudok veled érezni, mert a fejre mért ütések engem is roppantul frusztrálnak, de ezt leküzdeni csak úgy lehet, ha minél több ilyen behatás ér, azaz egy küzdőcentrikus stílus gyakorlása javasolt mindenképp.
Amióta újra elkezdtem thai-boxolni már néhány (5-6) edzés után sokat javult az önuralmam és a ''bevállalásom'' a küzdelmeknél a fejütések pszichikai elviselését tekintve. Sokat számít persze a fokozatosság. Ha esetleg arra szánod el magad, hogy kipróbálsz egy új stílust, akkor közöld - nem szégyen - az edzővel a problémád és remélhetőleg korrekt lesz..
Sok sikert! -
SwordWarrior
csendes tag
1.:Hmm... Ha edzésen menekülsz a fejre támadások elől, akkor használj fejvédőt mindenképp... Ha verekedéseid vannak, akkor szvsz szoknia kéne a fejednek az ütést.. Tény, hogy ez hülyén hangzik, meg veszélyes is lehet, de így van... És a legfontosabb: azt írtad, mindig menekülsz előle... Próbáld meg leküzdeni a félelmedet, és ha ez megy, akkor már célegyenesbenn vagy, és csak be kell tolni a lerobbant rallysladát a célba
2.:igyál sokatA vodka és társai(erősségben) javallott általam
na ez jol megfogalmaztam
Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Update 05.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest