Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Falco6
tag
amellett hogy én shitoryuzom én is a kempot ajánlanám. azt is toltam még régen csak abbamaradt
de az aztán ász!
igaz én nem emlékszem hogy bármi filozófia lett volna benne, de kárpótol helyette a hatékonyság és a gazdag mozgáskultúra. félreértés ne essék nem akarom lehúzni a shito ryu-t, de ha ennyire keresed hogy mi a jó neked akkor melegen ajánlom a kempot
én amúgy csak a zen bu kan kempo-t ismerem...
a shito ryu-ban pedig -hogy válaszoljak a kérdésedre is azért- szintén sokminden bennefoglaltatik. amitől óvakodnod kell(ha nem akarsz versenyző lenni) az a fanatikus edző
van olyan ugyanis aki kifejezetten versenyre ''neveli'' az emberkéket. az enyém szerencsére nem ilyen
mi edzésen kevesen vagyunk, ezért mindent ki lehet vesézni
szóval ez az egész olyan mint egy alma és mi minden kis szeletével amiből összeáll igyekszünk foglalkozni. ha esetleg nem vennénk elméletet akkor sokan szívesen elmondják neked ha érdeklődsz. én egyszer kérdeztem valamit és utánna kaptam kb 5 oldalt ami filozófia, a shito ryu kialakulásának története, stb. szóval az érdekes volt. aztán van egy rakat formagyakorlat, aminek a segítségével jobbsn begyakorolhatod a technikákat és még értelmezni is szoktuk őket. mondhatnám azt is hogy ez egyfajta összekötőeleme a technikának és a filozófiának, de mégis egy külön szeletezenfelül az edzések jó hangulatban telnek, az edző gyakorlott bunyós, tehát igen tudod hasznosítani utcán a tanultakat
és mivel edzőm volt már mindenféle állásban, és van pár ismerőse akik másfajta küzdősportot űznek ezért magán a shito ryu technikákon kívül, elsajátíthatsz egyéb hasznos technikákat is. pl.: pisztoly ellen védekezés, késharc. ja és néha lelátogat hozzánk egy kempo-s srác. főleg vele szoktunk ilyen késes okosságokat gyakorolni.
Szóval szerintem ha nem is rögtön de eljuthatsz olyan szintre hogy az utcán ne feltétlenül a futást kelljen választanodsokan feladták már akik jöttek újak. én azt mondom bizalommal és kitartással kell hozzáállni az edzésekhez és idővel megtérül a befektetett munka. persze attólfügg mennyit fektetsz be
szerintem te viszonylag hamar el szeretnél jutni bizonyos szintekre h legalább az egészséges önbizalom meglegyen az utcán, ezért a kempot és a kravmagát javasolnám de ha esetleg érdekel a shito ryu szólj bátran és meg tudjuk beszélni hogy hol mikor merre meddig mennyiért stb. írj nyugodtan privit azt hamarabb észreveszem
mindenkitől bocs az extrahosszú hsz-ért, de ezek most így kijöttek...
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NBA és kosárlabda topic
- PayPal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest