- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
-
Hatchet
csendes tag
-
Integra
titán
-
Hatchet
csendes tag
Hooogyne lenne!

2004, Amszterdam, It's Showtime gálán volt:
Link 1:
Opál "Mindent-tudó" Róbert és Várhegyi "Megmondom-a-tutit" Ferenc féle Eurosportos kommenttel:
[link]Ugyan ez a meccs, csak kevésbé perverzeknek, akik megvannak az Eurosport "szakkomentátorai" nélkül:
[link][OFF]Nem szoktam nézni az Eurosportos fightclubot pont miattuk, egyszerűen lábrázást kapok tőlük... főleg a fiatalabbtól...
Kik Ők pontosan? Mitől lettek szakkomentátorok?
Az idősebb az a tae-kwon-dós rúgásoknak tudja koreai nyelven a nevét, a fiatalnak egyedül a mae geri megy a japán nyelvből...
Jókat lehet röhögni egyes fórumokon, hogy kiakad rajtuk mindenki.Az hogy nekiállok megmagyarázni, hogy azért sérült meg ma mindenki, mert ma telihold van és ugyebár az apály-dagály jelenség lezajlik az emberben is, mert a 3/4-e víz a szervezetünknek és bla bla bla. Okés lehet benne valami. De csak így megpendíti, hogy de májer vagyok, hogy ezt is tudom (közben kiderült, hogy egy Magyar Könyvklubbos könyv alapján ilyen okos a mi barátunk).
Az se volt gyenge, mikor az arany-haranggal állt neki operálni, hogy a holland Andy Souwer azért ilyen rúgásálló, mert szemlátomást rendben van neki ez... ahelyett, hogy folytatta volna, mondta az öregnek, hogy mi tudjuk mi ez, és ezt túl hosszú lenne most itt elmondani a műsorban... Hát persze barátom.
De a csúcs amikor előadja, hogy ő mennyire jóban van egyes 'fájterekkel', na az kiakaszt. Beszéltem Remy-vel... és Ernestóval is stb. Így keresztnéven említve.
Baszod.. az ilyen gálákon ha nem akarsz szóbaállni a bunyósokkal, akkor nem beszélsz velül max. Ha mint néző vannak ott, szívesen beszélnek az emberekkel, mert részint ez a dolguk, a dolog PR értékét növelni, meg a legtöbbjük jó arc és közvetlen fazon, aki örül ha vannak rajongói és felismerik
Ha odamész Bonjaskyhoz és beszélgetsz vele, vagy lefényképeztetni magad, bárkivel szóba áll! Senkit se fog elkergetni.. de ettől holnap nem fogjuk bejelölni egymást az iwiwen vagy a myspacen
Több mint 10 ismerősöm van az iwiwen, akik lefotózták magukat az elmúlt időkben Ernesto Hoosttal, Bonjaskyval, Björn Bregy-val meg a tököm tudja kivel...
Az meg egy farok, aki ezeket a a dolgokat úgy állítja be (főleg a Tv-ben), hogy mennyire nagy spanom a "Remy"...
Nekem mondjuk ez a véleményem a gyerekről. Bocsi "kicsit" off lett...
[/OFF] -
Hatchet
csendes tag
-
Integra
titán
-
End
csendes tag
-
dokar
addikt
-
Integra
titán
-
Versus82
aktív tag
-
End
csendes tag
-
Integra
titán
-
brownus
veterán
-
Integra
titán
-
pantanamera
csendes tag
-
pantanamera
csendes tag
-
Integra
titán
-
Snoop-y
veterán
-
Snoop-y
veterán
-
Snoop-y
veterán
-
Snoop-y
veterán
Annyira működnek amennyire az reális ,hogy a három támadó sorszámot tép és vár,hogy egyenként végezz velük...
(közel 8 év muay thai után szerintem 3 felfegyverzett támadót én magam sem vállalnék be pláne nem így hogy kés van az egyiknél a másiknál meg valami ólmos cucc) reálisan ez kb úgy nézett volna ki ,hogy a késes közelebbről szúr (így nem szoktak szúrni nem vívóedzés ez) a csávó megsebesül vagy kiszolgáltatott helyzetbe kerül miközben lefegyverzi a késes támadót a 2-ik ember fejbebassza az ólmossal a harmadik meg kizsebeli.
Ha egyedül jön egy késsel akkor is meggondolandó, hogy inkább elfutok max akkor állnék le így bunyózni utcán ha nincs más lehetőség.Mondjuk az a félreugrok és rúgok egyet térdre abban a mozdulatban nem sok erőt vélek felfedezni még ha ez egy bemutató akkor sem...
Meg ezek az együtéses lefegyverzések ököllel a hátára csapok lol...
Láttam már krav maga bemutatót ez még csak nem is hasonlított rá. -
Integra
titán
először is nem tudom milyen szervezet ez. nem ikmf az biztos. ez meg is látszik a technikákon. nem megyek részletekbe bele, de jópár a pontatlanság még azokban a technikákban is, amik krav maga technikák.
a késes ellen az oldallépés rúgással meredek, én nem csinálnám erre van más, jobb. szerintem. ez is van, csak nem ilyenkor használatos.
felső botos támadásból meg hiányzik az ütés kapásból. ezt se tanítom így.
a többi meg a teremben. jó hogy lelassítják, sok a hiba itt is, a kungfus mozdulatokról nem is beszélve.. aztán van megint pár krav maga technika benne.
amúgy működnek, csak jól kell csinálni és jót tanulni.
ez nem igazán az. -
Apophis
őstag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
zerga~
csendes tag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Gambit
őstag
Igen, nincs sok. Viszont én már voltam részese olyan tömegbunyónak (persze relatív, 5vs8), hogy volt velünk egy kék öves taekwon-dos. (Mi voltunk 5-en.) Na, az a gyerek úgy felrúgta egy pillanat alatt az egyik gyereket a másik csapatból, hogy az kirepült az épület ajtaján. Onnantól gyorsan visszavonultak. Szóval lehet, hogy K1-ben nem dominál, de azért jó valamire. És ez a lényeg, nem?
-
Gambit
őstag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
brownus
veterán
nem ismertem ezidáig a cf-et, rákerestem és tetszik
akkor én is cf-et csinálok otthon, mert ugrabugrálok meg mindent csinálok egyszerre egymásután
pont most néztem mikor és hol indul: kb
emmeg a km újrakezdőknek erre elmegyek, érzem, hogy ki kell magamból izzadni, püfölni a feszkót...
idegbeteg vagyok 1-2 hete... -
Integra
titán
na ez jó hír, de megcsinálhatta volna náluk a papírt.
hidd el, azért az nem rossz ha van. főleg hogy ott volt. meg aztán pont hogy nálatok is rivalizálás, kiválás etc van, pont hogy jó ha feltudja mutatni hogy nekem megvan a hivatalos képesítésem etc.. még akkor is ha ez most cf és nem kempo..
szóval érted
-
Integra
titán
edzőtök nekiállt a cf blogot olvasni és most abból rakja össze a saját cf-et?
jobban tenné ha inkább kirepülne az usa-ba és megcsinálná a cf hivatalos edzői papírját, legalább neki lenne eredeti az országban amit ott is csinált meg élőben!
igen van. mindig van és egyre több lesz, nagyon beindult, szépen megy a növekedés és egyre többen rakják le a kondigépeket és állnak neki ezdeni

-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
-
Biketrialer
csendes tag
-
zerga~
csendes tag
-
zerga~
csendes tag
-
zerga~
csendes tag
-
zerga~
csendes tag
-
zerga~
csendes tag
-
Sir Pocok
őstag
-
bence26
csendes tag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Biketrialer
csendes tag
Vagy elég lenne egy paraszlengő is hozzá, szerintem azzal se tudna mit kezdeni. Lábmunka szintén 0 körül van, mind védekezés, mind támadás téren. A kókuszdió törésének pedig sok köze van az önvédelemhez. Azért arra még kíváncsi lennék, h mennyi pénzt kérnek el ezért.
Mellesleg: néztem, h lesz majd februárban KM téli edzőtábor. Erre érdemes a két hetes "tudásommal" elmenni, vagy inkább hagyjam?
-
Markgx10
őstag
-
Integra
titán
talán ő

Bárdosi Sándor februárban bemutatkozik a K1-ben
MTI
2008. január 17., csütörtök 13:49
Bárdosi Sándor, a 2000-es sydneyi olimpia birkózó ezüstérmese a szumó után - amelyben világ- és Európa-bajnok lett - a jelen legnépszerűbb küzdősportjában, a K-1-ben is kipróbálja magát.
A K-1 magyarországi menedzsmentjének csütörtöki bejelentése szerint Bárdosi a február 9-i, budapesti európai elődöntőn - K-1 MMA szabályrendszerben - megmérkőzik a litván Valdas Visinskasszal, aki sambo combat és kick-box Európa-bajnoki címmel is büszkélkedhet.A magyar klasszist - elmondása szerint - régóta foglalkoztatja a gondolat, hogy kipróbálja magát a K-1-ben, annak is MMA változatában, amelynél engedélyezett a földharc is, ez pedig mindenképpen nagy előnyt jelent számára. Bárdosi hónapok óta keményen edz a K-1 hazai legjobbjaival, Karacs Attilával és társaival, s nem titkolja, hogy ebben a sportágban a végső célja a csúcsra jutni, vagyis Japánban legyőzni a jelenleg legjobb harcosokat.
A Papp László Budapest Sportarénában debütáló Bárdosi nem az első magyar birkózósztár, aki kipróbálja magát a ringben is. 2006-ban ugyanis egy másik népszerű harcos, a 2004-es athéni olimpián aranyérmes Majoros István szerepelt Japánban egy K-1 MMA mérkőzésen
-
Integra
titán
-
bence26
csendes tag
-
bence26
csendes tag
-
bence26
csendes tag
-
bence26
csendes tag
-
bence26
csendes tag
-
bence26
csendes tag
Amugy tenyleg az indexes kissrác volt. Persze ha megakar késelni és felholtra verem, akkor engem eloallitanak vagy 5 vadpontban(kiskoru bantalmazasa, sulyos testi sertes, rasszizmus meg miegymás.)
"Amikor a kisfõnök kiadta a jelszót – „Menjünk, csináljunk meg egy telefont, ott, ahol tegnap.” –, felszálltak a 73-as buszra, de még Újpalotáig sem bírták, egy-egy rablás erejéig megszakították az útjukat a Bosnyák téren. Bár fõleg a játszótereket kedvelték, sokszor a népes buszmegállókban is „megcsinálták”, amiért jöttek. Ha meglátták az emberüket, kis vezérük megszólította õt: „Add ide a telefonodat, mert szét lesz b…va a fejed, úgy megverlek, hogy becsinálsz.” "
forras : [link]
Palotan lakok, varosligethez jartam suliba, meg egyszer sem lattam.
De a legnagyobb lol:A román és a magyar gyermekvédelmi hatóságok között már több mint féléve zajlik a procedúra, melynek eredményeként Krisztián visszakerül majd Romániába. De már ő maga is haza készül, mert otthon jobbak az emberek.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
nemi
tag
Jakupcsek Gabriella megmondta a Mokkaban:
CIGÁNY BUNOZES NINCS, DE CIGANY ULDOZES VAN!
Amugy poénos

Nekem is van egy hasonlo sztorim amikor 10-12 eves gyerek probálkozott

Palotan keso este mar 360 freefight kesztyuvel jarok:
1, HIDEG VAN
2, nem koszolom össze a kezem mindenféle koszos suhanccal
3, nagyobb felület nagyobb fájdalom.Nah készülök a Blahara.(Extreme Digital
) -
Integra
titán
-
Vandit.
addikt
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
nemi
tag
-
nemi
tag
-
nemi
tag
-
nemi
tag
Ő profi. Ezek a versenyek ugye amatőr vagy fél-profi szinten vannak.(legyen az kudo vagy kempo).
Azért a Judot is szeretik Mo., ami olimpiai sportág az előnyt élvez.(talán a TKDról keveset hallani).
Nekem vana legjobb dologom, mert nekem inygen van az edzés igaz hetente mindig máskor. 4en vagyunk, ebből két fehér öves(énis) és két barna(tanulgatjak az edzésvezetést, persze rajtunk). Van itt minden kéremszépen, egy kertes ház hátsó kertje, uto-rugoparnak, zsak, kesztyu, gumikés amit akarsz
Viszont egy HMet nem tudok hova tenni ez pedig a Wushu. Ugrabugra meg minden, de én azt látom hogy ők többet tudnak mint amit mutatnak

Karate kaki, nem szeretem, S kovács ádámot meg főleg nem.
-
Vandit.
addikt
-
brownus
veterán
na, akkor had dicsekedjek el az unokaöcséimmel ha szabad

büszke vagyok rájuk nemtom meddig lesznek kint a címlapon, itt a kép is: balról a 2. marcus, 4. david, aki a serleget tartja a magasba
[I]A 110 gyerekböl 5 kapott kulön dijat, David az egyik.
A dij a leggyorsabb meccsert volt. Volt egy 2 masodperces, David 3 masodperc, a több harom gyerek pedig 5 masodperc.[/I]
-
nemi
tag
-
nemi
tag
-
gasMask!
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
CollectoR
aktív tag
-
Integra
titán
-
CollectoR
aktív tag
-
qestion
aktív tag
-
Integra
titán
-
Fermat
tag
Nem akartalak megbánti(ha megbantottalak akkor : Bocsánat!), meg szerintem kicsit tulspilázoda dolgot. Minden HMnek vannak gunynevei( az en KMes haverjaim is amugy zsidotesit mondanak mindig
).
gondolom rájöttél, hogy személy szerint utálom a shinkendot és mindenfajta kardozos mufajt, megvan rá a személyes okom.
Ha valami pusztakezes harci rendszer hoznátok be, én leszek az első aki ottlesz az edzésen. -
Integra
titán
-
Integra
titán
nézd ne vedd annyira a szívedre ezt, szerintem ez nem sértő, vicces, bár tudom hogy ha túl bejapánosodsz akkor megsértődhetsz ezen
de hidd el nem gáz ez
én kifejezetten büszke vagyok arra hogy zsidó tesi, ezen mindig jókat röhögünk, ha látnád mikor a Tal a legnagyobb zsidó vicceket meséli és hogy figurázza ki a pajeszos kalapos réteget. nem rossz indulatból, csak azért mert van egy kellő önkritikája és humora.
mikor hétfőn elmentünk vacsorázni, sírtunk a röhögéstől ahogy mesélte, hogy miket csinálnak, otthon is, meg a repülőn a nagy családok etc, hát az frenetikus volt...
egyébként nem zsidó verekedősnek csúfolják a krav magát, hanem árokszéli bunyónak
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Linux haladóknak
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Crimson Desert
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Régi iskola, új diadal: tarol a Heroes of Might and Magic: Olden Era a Steamen
- Formula-1
- Horgász topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- További aktív témák...
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- Potensic Atom 2 - standard kit. Bontatlan + 128GB Potensic microSD (A1 V30 U3).
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- POTENSIC ATOM SE 4K ÚJ Drón
- Minimalista Nemesacél gyűrűk, ásványokkal és opálokkal. Nők és Férfiak számára egyaránt!
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)