Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz stereodead #4886 üzenetére
yep, kravmagánál erősen ajánlott volt :d
-
brownus
veterán
[ Szerkesztve ]
-
-
brownus
veterán
válasz Integra #4702 üzenetére
nem semmi, ha ismered Lengyel Zolit, sok éve volt, hogy ő helyettesítette Atillát és/vagy Matyit mikor jártam km-re, most nézem a fácsén, hogy expert 2 lett
sajnálom, hogy régen abbahagytam, de az a kurva szétszakadás még itt is... leléptek zuglóból, ki a pitsába, majd a batyin, aztán már nem is tudom merre voltak...
látom, a klinikák mellett van edzés, folyamatos felvétel, asszem erőt veszek magamon és elmegyek! nagyon hiányzik, hogy a feszültséget ilyen formában is kiizzadjam magamból! Szabó Balázs az instruktor, őt ismered? Te csinálod még a km-et?
-
brownus
veterán
válasz Shadowfax #4540 üzenetére
én, és régen jártam, a kövér lajos-ban voltak az edzések. engem még Jónás Atilla oktatott, meg néha T. Mátyás. de itt találsz infókat: akik most oktatnak ott
9.500huf per hó
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
nézzétek el nekem ezt a kis reklámot, de sztem elfér. én elakarok menni, a hétvégém szabad is. én már tervezem egy ideje, hogy vissza megyek, csak jó lenne találni normál időben reggeli edzéseket...
Eyal Yanilov a Krav-Maga Global vezető instruktora és a világ legmagasabb szintű Krav-Maga oktatója. Eyal az alapító Imi Sde-Or közvetlen asszisztense volt éveken át, és 2011 őszén a hazai Krav-Maga Global képviselet meghívására nyílt szemináriumokat tart Győrben, Budapesten és Nyíregyházán. szept 30 -okt 2.
-
brownus
veterán
válasz Integra #3643 üzenetére
ott zártam be a videót amikor az egyik odamegy és fejbe rúgja a földön fekvőt, úgy, hogy egy "csapattársa" még le is fogja... biztos a megbeszélt szabályok szerint... ~43mp-től
bár van ebben jó is, ez a sok paraszt itt verje szarrá egymást és élje ki magát mint a stadionban. ha nekik ez kell.
de a végén biztos volt egy kis tai-chi, levezetés gyanánt
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
top 5 harc a top1 az zseniális
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz Markgx10 #2533 üzenetére
őket nem ismerem,
de találtam pár videot egy netes tékában, szerinted érdemes lekapni őket?
az egyik: (UFC 109 Relentless)
Randy Couture vs. Mark Coleman (LHW)
Nate Marquardt vs. Chael Sonnen (MW)
Mike Swick vs. Paulo Thiago (WW)
Demian Maia vs. Dan Miller (MW)
Matt Serra vs. Frank Trigg (WW)hmm, most nézem elég sok van fent....
-
brownus
veterán
hey!
jól láttam, hogy az előbb a tűzvonal című sorozatban Mátyás szerepelt mint krav maga oktató!?!
pár pillanatra lehetett látni csak de sztem ő volt. -
brownus
veterán
dupla ko:d
-
brownus
veterán
ennek örülök, akkor a konkrétumokat megbeszélhetjük priviben is. megmondom őszintén nekem (is) az az elsődleges célom, hogy az állóképességemet növeljem úgy, hogy azért közben ragadjon rám valami technika is. viszont boksz kesztyűm nincs, azt még vennem kell.
mikor kezdünk? akár köv. héttől is
-
brownus
veterán
én, én, én
benne vagyok, de kezdő vagyok... még:d
meg az a plusz 20 kg mit takar? én 70kg vagyok a 173 centimhez
nem lesz jó vége a pofozkodásnak ha 130kilós vagy:d[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
nem akar valaki magán tanítványt fogadni? pl. engem?
ha netán van feles időtök és energiátok, legalább tudtok pluszban is gyakorolni..
(szinte minden mindegy, hogy mit csak tanulhassak és mozoghassak, de thai chi meg ilyenek nem)
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Versus82 #1672 üzenetére
ezt láttad már? Muay.Thai.Chaiya lassan lent van délután megnézem. azt írják itt, hogy már sztori is van
(#1678) Snoop-y, az oldboy-ban van egy hasonló jelenet amikor kiszabadul börtönéből és vagy 50-en rárohannak a szűk folyosón, de az olyan élet szagú.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Vandit. #1405 üzenetére
nem ismertem ezidáig a cf-et, rákerestem és tetszik akkor én is cf-et csinálok otthon, mert ugrabugrálok meg mindent csinálok egyszerre egymásután
pont most néztem mikor és hol indul: kb
emmeg a km újrakezdőknek erre elmegyek, érzem, hogy ki kell magamból izzadni, püfölni a feszkót... idegbeteg vagyok 1-2 hete... -
brownus
veterán
hello,
milyen ötletetek van arra, hogy az egyensúlyérzékét növelhesse az ember? akár vmi házilag barkácsolt dologgal. olyan kell amit bent a lakásban lehet csinálni, persze ha mamaszitát rátudom venni akkor lehet olyat is, hogy egy lábon állunk és mozdítsuk ki a másikat...
hétvégén felszereltük a bordásfalat is a holtteres falra, most örülök.
-
brownus
veterán
válasz Vandit. #1136 üzenetére
na, akkor had dicsekedjek el az unokaöcséimmel ha szabad
büszke vagyok rájuk nemtom meddig lesznek kint a címlapon, itt a kép is: balról a 2. marcus, 4. david, aki a serleget tartja a magasba
[I]A 110 gyerekböl 5 kapott kulön dijat, David az egyik.
A dij a leggyorsabb meccsert volt. Volt egy 2 masodperces, David 3 masodperc, a több harom gyerek pedig 5 masodperc.[/I]
-
brownus
veterán
Atillához jártam, szal nem fogok csalódni Matyit ismerem csak egyébként odaátról, Atilla meleltt volt sokszor, meg 1-2x helyettesítette. még tavaly.
és szimpatikus srác, még emlékszem a barátságos hátba meg gyomorba veregetéseire meg azt sem felejtem el amikor 1x párban very szlofájtoltunk és a lábai úgy jártak hogy követni nem bírtam, persze olyankor kaptam egy maflást NE ODA NÉZZ BAZDMEG!!
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest