Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz Sir Pocok #899 üzenetére
Intenzíven csak (heti 3-4 alkalom) csak az első 3 évben volt lehetőségem. Azóta jó, ha hetente tudok egy napot szánni a dologra. Fejlődésem -> 0, de szerencsére a filozófiája rendesen megérintett, így nem nagyon bánkódom. Kutya világ ez, hogy mindenért pénzt KELL adni.
-
tbs
addikt
Oké, kicsit magyarázok:
#889 ből indultunk -> ''...Kata -> egy mozgás-alapú meditációs forma...''
#892 eleje -> ''...Amennyire én tudom, a kata nem meditáció...''
#892 vége -> ''...egy formagyakorlat végrehajtása közben is lehet meditatív állapotba kerülni, de a kettő nem azonos...''
Oké, elismerem, hogy a #889-ben a mondat végi ''formát'' idézőjelbe kellett volna tennem. A többit viszont jobbára TÉNYLEG úgy gondolom, ahogy leírtam.
Némi aikidón kívül 1 éve kickbox lapul a múltamban, tehát nagy ''katás'' összehasonlító elemzésre nincs lehetőségem tapasztalataim hiányának okán.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
Kicsit érdeklődtem a Kudo Daido Juku edzésekkel kapcsolatban ) Kedden megyek edzést nézni, idági elég jónak tünik
Az edzés: átlagban 30 perc bemelegítéssel kezdődik, de nyáron nincs szükség olyan hosszú időre. A Kihon, kihon ido, 1 óra.
Az edzéseket a vezetőedző tartja Bp.-n is.
Persze a későbbiekben több edzésröl is lehe szó, ha több érdeklődő is lesz.
Edzőtáborok : Június 30-án Lengyelország, Szeptember 28-án Bulgária+ az első Kudo Európa Bajnokság. Az edzőtáborokat Jukucho Azuma Takashi és tanítványai vezetik.
Az edzések 8000 ft./hó.
A felszereléseket, ruházatot a Magyar Kudo Szövetségtől lehet meg rendelni.(Dogi kell nem karate GI)
Az övvizsga a Kudo technikáiból épül fel. Erőnléti. Kéz, láb technikák; dobások; izületi feszítések stb.
Későbbiekben pedig küzdelmek is vannak a vizsgán.
10 Kyu-s az övrendszer, az övszínek lila, kék, sárga, zöld , barna, fekete.
Talán mást is érdekel.::: http://www.forum.nokia.com/devices/E51 :::. <3 E51 <3 BME
-
GPG
csendes tag
Tegnap Magyarországra érkezett Dr. Harnos Imre Hanshi, a Zen Bu Kan Kempo stílusalapító nagymestere. Tevékeny résztvevője lesz a központi gyerek és központi felnőtt edzőtábornak. Vele jött még Robert Jamieson Kyoshi is, az ausztrál ZBK Kempo Szövetség nagymestere.
''Megeddzük testünket és lelkünket egy szilárd, megrendíthetetlen jellemért''
-
Integra
titán
hehe most látom hogy ma szereztem egy mokeszt a petitől slowfight közben
még pici, de holnapra biztos csini lesz
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
piqla
őstag
Mozgalmas egy km nyar lesz, kar, hogy alig lesz lehetosegem elmenni rajuk.
Szereted az állatokat?
-
Reno7
senior tag
üdv
Valaki véletlenül nem űzi a Bojutsu-t?My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
Reno7
senior tag
''Bojutsu:Szamuráj lándzsavívás
A stílus az Obata család hagyományos technikáiból épül fel, melyek a középkori japán technikák és a Ryukyu Kobudo technikáiból állnak. A Bojutsu gyakorlásához a testnek nagyfokú hajlékonyságra van szüksége. A gyakorlásával lazább váll és csípőmozdulat alakul ki, mint amit az aiki stílusokban, shinkendoban, vagy más stílusban alkalmaznak. A rendszert képezik kamaeok, csapások (vágások), szúrások,blokkok, formagyakorlatok, és páros küzdelmi gyakorlatok.A bojutsu alapjaira épűlnek más történelmi fegyveres stílusok is mint példáula naginatajutsu és a yarijutsu, e miatt egy külön stílust alkot és tanítása iskülön folyik.''
valai ilyesmi
amu naginatajutsu/naginatado edzés van az országban?mert sehol sem találtam,engem inkább az érdekelne
[Szerkesztve]My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
Fermat
tag
4 emberke volt, ebbol ket darab jol megtermett ferfi. Persze naluk fél millios kardvolt, ugy konnyu emberkedni.Aztan volt ket noci két Boval, azok valami halal nevetseges dolgot mutattak bea többieken, én kimentem focizni, mert ezt nem birtam..
.::: http://www.forum.nokia.com/devices/E51 :::. <3 E51 <3 BME
-
Vandit.
addikt
''A stílus az Obata család hagyományos technikáiból épül fel''
mondjuk az a név biztos mond valamitA tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
Még mindig nem tom mi az a slowfight
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Reno7
senior tag
sehol nem találtam róla semmit,ismerős,tom h egy dúrva és erőszakos sport XD (itt tesz róla említést[link],[link];ezekből átjön sztem h kb milyen is lehet,bár nemtom téged mi érdekel konkrétan?hogy milyenis vagy h hol lehet tanulni?
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
Ricardo
titán
Ki lesz ott? [link]
-
Integra
titán
hihetetlen..
[link]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest