Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retro11
senior tag
-
Fermat
tag
attol még a wingcsun szar.
Gergő: felemásan. Oroszok(akiket eddig ukránoknak hittem ) nagy keményen küzdöttek a románok meg sunyi k.... voltak. Mint nézőnek tökeletes volt a rendezveny, de ahogyan megtudtam, bírok nevetségesen hülyék voltak, sok hiba volt, vontatott volt a rendezvény (?).
Sajnos eredményeket nem talaltam, talan képekből rájössz, mert abbol van dögivel.
[L]
http://www.xlsport.hu/showcikk.php?scid=1001484[/L]
[link]
[link]
Pitbullosok nyertek föleg,bár tölünk is hoztak érmet.
[Szerkesztve].::: http://www.forum.nokia.com/devices/E51 :::. <3 E51 <3 BME
-
ponix
aktív tag
Akkor nyugodtan olvass vissza a topikba való belépésemtől, nem sok, és már meg is tudhatod, ki szólított meg kit és ki kezdte csesztetni a másikat. Az, hogy az én hozzászólásom lett moderálva, azon már nem is csodálkozom. A mai qvázi hatalommal bíró emberek, nem képesek a józan gondolkodásra, ítélőképességük gyakorlatilag nincs, az igazságérzet pedig szintén hiányzik belőlük. Csak azon mesterkednek, hogy hogyan tudnának kicseszni valakivel és aki nem nyalja a digitális seggüket azt moderálgatják. Hát ennyi röviden.
A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem örzi, el se veszíti!” Tao Te King
-
Hexe
csendes tag
Köszi, hogy mellettem vagy és kösz a tanácsot is ! De nem érdemes már ezzel a taggal foglalkozni, szerintem mindenki látja, magát hazudtolja! Amúgy Te mit csinálsz? Melyik küzdősport/harművészet híve vagy?
'' A kérdés ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült vagy mindenki más!?'' Albert Einstein
-
PazsitZ
addikt
Ember vedd már észre magad. Hexe beírt, hogy drágálja a dolgot és tanácsoljatok neki alternatívát, te dobtál neki 1 linket, majd később meg elkezded sértegetni, ahelyett hogy konkrét tanácsot adnál.
Szóval inkább te olvass vissza.
A moderációról: 1000 éve szabály hogy nem flame-elünk és szidjuk a másikat. [link] , lehet ez nálad kimaradt
[Szerkesztve]- http://pazsitz.hu -
-
parandroid
félisten
A moderációról:
1. A nézeteltéréseiteket személyeskedéssel legfeljebb magánúton rendezzétek le (privát üzenet, email, telefon, együtt sörözés, mittudomén), a fórumon személyeskedésnek nincs helye.
2. A három órás tiltást a 'menj fizess a mádainak kabd is be neki' mondatodért kaptad. Hasonlóért bárki ment volna pihenőre, de ilyen szinten senki más nem is engedte el magát.
3. Azt gondolsz a moderátorokról, amit akarsz, a te dolgod, de a fórum szabályai ezzel együtt, vagy ettől függetlenül is állandóak.
Kérjük, hogy a jövőben tartsd magad a fórum írott és íratlan szabályaihoz, ha maradni szeretnél. Ahogyan mindenki mástól is ugyanezt kérjük / várjuk el.
Ha további hozzáfűznivalód van a témához, azt a jogos moderálás topikban tedd.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Integra
titán
azt nemtom csak gyanítottam hogy kéne hogy legyen ilyen ázsiai dolgoknál, mert ott aztán van dögivel hajlongás meg szenszejezés meg mesterezés meg mittomén még mi minden
én csak ezt a furcsa belső láncos csapkodást láttam meg a még furcsább lépéseket...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ponix
aktív tag
-
ponix
aktív tag
micsoda kis nyalógép vagy te. tudod mit, inkább én banolom magamat. ilyen semmitmondó társaságnak nem is akarok a tagja lenni.
A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem örzi, el se veszíti!” Tao Te King
-
Racecam
nagyúr
-
ponix
aktív tag
bár nem ismerem a forum szabályzatát, de a te stílusod arra sarkall, hogy megprobáljak átlendülni bizonyos dolgokon, amin egyébként nem lendülnék át.
-
GPG
csendes tag
Nnna két eredményt tudok a Kempo VB-ről. Mégpedig: Felföldi Szabolcs fullban lett világbajnok, Polgár Ádám pedig junior semi, full, knock downban. Tök vicces, hogy pont őket láttam leírva és ők tavaly még mindketten ZBK-sok voltak. Mostmeg mindketten MKSZ-esek. Ezzel semmi hátsószándékom nincs, hogy: ''hát igen ZBK-s az nyer'' vagy hogy ''hát igen átjött MKSZ-be aztán máris VB-t nyert'' Szal semmi ilyen, csak írtam, hogy érdekes.
Ja egyébként dicsekvés szempontjából: Én már bunyóztam versenyen ezzel a Polgár Ádámmal
[Szerkesztve]''Megeddzük testünket és lelkünket egy szilárd, megrendíthetetlen jellemért''
-
Fermat
tag
Kiváncsi vagyok ilyenkor milyen beszélgetés mehet: (bocs hogy megvertelek vagy mi )
.::: http://www.forum.nokia.com/devices/E51 :::. <3 E51 <3 BME
-
ponix
aktív tag
Nem. hanem az, hogy jó küzdelem volt, összejöhetnénk máskor is gyakorolni. most én nyertem, de tudom, hogy bármikor fordulhat a dolog. minden tiszteletem a tiéd, ezért a küzdelemért. Nem sokan vállalták volna.
-
Fermat
tag
[link]
Ajaj mit akar velünk ez az Adámy :
- A közös felkészülés mellett szervezeti szinten várható nagyobb jelentőségű esemény?
- Nagyobb változás nem várható - köszönjük szépen, jól vagyunk! Ellenben folyamatban van egy olyanfajta közeledés, együttműködés a kempoval, amely - azt hiszem - eddig példa nélküli..::: http://www.forum.nokia.com/devices/E51 :::. <3 E51 <3 BME
-
Fermat
tag
Én ezt nem értem. Lehet mégse a mesteremet kalapálták el ?
Ennyire vak nem lehetek szerintem, meg a haverom se.
Szerint [link] :
Knockdown / Seniori (+36 y.o.) / -85 kg.
Male
1-st Place : GÁBOR LOVÁSZ (HUNGARY)
2-nd Place : LAJOS KISS (HUNGARY)
3-rd Place : DONI PULLEY (USA)
3-rd Place : MIHUTA DANIEL (ROMANIA)
Semicontact / Seniori (+36 y.o.) / -85 kg.
Male
1-st Place : GÁBOR LOVÁSZ (HUNGARY)
2-nd Place : DONI PULLEY (USA)
Meg ez a tegnapi üzenet :
Szia Bence
Biztos engem láttál? Valakivel nagyon keversz, de nem baj.
OSU!
Valami komoly baj lehet, de ennyire nem lehettem beb****va.::: http://www.forum.nokia.com/devices/E51 :::. <3 E51 <3 BME
-
GPG
csendes tag
Pontozással kikaptam.
Fermat: Mit értesz azalatt, hogy Pitbullosok?
Amúgy Hanshi Adámy István a Magyar Kyokushin Szövetség elnöke és szerintem nem fog a kemposok kárára válni, ha együtt fogtok edzeni, dolgozni...''Megeddzük testünket és lelkünket egy szilárd, megrendíthetetlen jellemért''
-
Fermat
tag
szerintem amugy Kurayfattal vannak jo kapcsolatban, de mivel mi meg velük, szoval ez hatással lesz.
Ráadásul már annyi ember van a szervezt körül, nem is tudom követni az eseményeket(Bata Tamás megjelenése(aki eddig zbksokkal baratkozott),Adámy stb).::: http://www.forum.nokia.com/devices/E51 :::. <3 E51 <3 BME
-
_az
senior tag
női önvédelmi motiváció rovat
[link] (kreten.hu)az
-
piqla
őstag
[link]
VARÁZSLATSzereted az állatokat?
-
Fermat
tag
ooo aza az igazsag hogy erre meg a szisztem ''a'' se hasonlit.
Ez valami hibrid lehet, Krav Maga Kyusho vagy valami hasonlo fantazia neven is futhatna
Jar valaki Kyokushinkai edzesekre ? Ha igen írhatna kicsit bovebben a stilusrol,edzesrol.::: http://www.forum.nokia.com/devices/E51 :::. <3 E51 <3 BME
-
Integra
titán
na, mai két edzés után köptem egy kis vért, aztán még fújtam egy kis vért is, és a jobb bokám is szépen néz ki, ''slowfight'' rulez
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Vandit.
addikt
Szerintetek,ha utcán már fix,hogy bunyó lesz akkor Én üssek először vagy várjam meg,hogy esetleg szájbavernek?
[Szerkesztve]A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
-
Fermat
tag
nahelloszotok.
Mivel tengernyi az idom, ket kempo edzes melle bevállanák valami más dolgot is
Ugri-bugri dolgok kizárva, éna kyokushin karatéra gondoltam, de két szövetség van annyi dojo. Ki mit ajánl ?(Lehet más harcművészet is, mindenre vehető vagyok ami valamennyire is fullkontakt, esetleg versenyezhető).::: http://www.forum.nokia.com/devices/E51 :::. <3 E51 <3 BME
-
Integra
titán
passz, kyozzál
az azért érdekelne hogy mennyit is fullkontaktozol
mert ez jól hangzik meg király meg minden, de hogy ha valóban fullkontakt ahogy annak lennie kellene, szerintem már 5x törtél volna ripityába, meg hogy mennyi is egy edzésen a fullkontakt. mert ha végig, kb 5 percet nem élne senki túl..
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest